Home Biznis Vlasnik riječkog kafića: Super je da smo otvorili, ali da ćemo zaraditi...

Vlasnik riječkog kafića: Super je da smo otvorili, ali da ćemo zaraditi – nećemo

1644
0

Od danas su na snazi nove, blaže epidemiološke mjere te počinju raditi kafići jer mogu prodavati pića i napitke “za van”, a raditi smiju i teretane, fitnes centri te škole stranih jezika, dječje igraonice i radionice, automat klubovi, kasina i kladionice. Povodom omogućavanja kafićima da izdaju kave za van, na N1 su razgovarali s Daliborom Blagojevićem, vlasnikom jednog riječkog kafića.

“Dočekali smo nešto što nije ni trebalo biti. U gradu je tri kafića radilo koji su tako bili registrirani. Izlika za zatvaranje je bila da ne bude grupiranja, no grupiranja će biti više ako ih rade tri, a ne 20”, rekao je Dalibor Blagojević.

“Ovo je super da su nam dopustili. Da ćemo zaraditi, nećemo, ali idemo dalje. Samo kavu za van, upitno je koliko će se bilo kome isplatiti, pa i nama koji smo na vrlo prohodnoj lokaciji. Otvorit će se 15-ak lokala”, kazao je Blagojević.

Naglašava kako ne smiju dozvoliti grupiranje.

“Vjerojatno će se nešto i popiti vikendom, no ne smijemo dozvoliti grupiranje. Svako dodatno popuštanje će pomoći, ali dok ne krenemo normalno raditi… “, kazao je on.

Rekao je kako je glupo odvajati sve djelatnosti posebno, te da bi ih se trebalo sagledavati kao skupinu u koju spadaju i turističke djelatnosti i teretane…

“Nadam se da će procjepljivanje ići dobro da bismo svi mogli raditi normalno”, rekao je Blagojević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here