Home Sport Vratar koji je ubio djevojku i bacio je psima sada postaje mentalni...

Vratar koji je ubio djevojku i bacio je psima sada postaje mentalni trener

296
0

Brazilski vratar Bruno Fernandes Goleiro (38) 2013. godine osuđen je na 22 godine zatvora jer je dokazano da je tadašnju djevojku Elizu Samuidu ubio i bacio psima da je pojedu. Bruno sada ima novi posao. Prema pisanju brazilskih medija, osuđeni ubojica postat će mentalni trener i tako se posvetiti radu sa sportašima i momčadima.

Podsjetimo, nakon što je odradio šest godina i sedam mjeseci zatvorske kazne, njegovi odvjetnici podnijeli su peticiju zbog spore obrade žalbenog zahtjeva. Peticiju je odobrio ministar Marco Aurelio Melo i Bruno je pušten iz zatvora te čeka na žalbu. Nakon izlaska na slobodu dobio je niz ponuda, a prihvatio je odlazak u Bou Sport. Žalba majke ubijene djevojke nije prošla i on je ostao na slobodi.

Brazilski sud je u travnju 2017. naredio njegovo novo uhićenje pa je ponovno bio zatvoren. U srpnju 2019. je pušten iz zatvora i sada kaznu odrađuje u poluotvorenom programu, gdje može raditi ili trenirati preko dana, a noći mora provoditi u kućnom pritvoru. Cilj programa je da se zatvorenik svake noći vraća u zatvor, no neadekvatni objekti u zatvoru Varginha doveli su do toga da Bruno uživa u kućnom pritvoru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here