Home Sport Vrijeme je za pobjedu nad Jugom!

Vrijeme je za pobjedu nad Jugom!

3772
0
foto: vaterpolo-primorje.hr
foto: vaterpolo-primorje.hr
foto: vaterpolo-primorje.hr

U 17. kolu Triglav Jadranske lige na rasporedu je u četvrtak u 18 sati utakmica Jug CO-Primorje Erste bank. Dvije se momčadi sastaju četvrti put ove sezone, prvi put u Gružu. Dosad su primorjaši pobijedili dvaput, u Jadranskoj ligi na Kantridi te u finalu Kupa RH uZagrebu. U Ligi Prvaka, u Rijeci, dvije su momčadi odigrale bez pobjednika.

Ova bi utakmica mogla nešto promijeniti na ljestici ukoliko bi Dubrovčani pobijedili velikom razlikom te preuzeli poziciju broj jedan u doigravanju. “Mi nismo nikad spomenuli tih òetiri pogodaka prednosti iy prve utakmice. Mi se za ovu utakmicu spremamo kao za bilo koju drugu. Ako uspijemo ponoviti igru u obrani iz Ehera mislim da možemo pobijediti. U Dubrovniku to nije lako i malo je momčadi kojima je to uspjelo“ riječi su našeg napadača Petra Muslima koji je preuteo dio radnih zadataka odsutnog Sandra Sukna kojeg je zaustavila mononukleoza. “Dočekao sam mojih 5 minuta…Šalu na stranu – rekao je Muslim na press konferenciji – volio bi da je Sandro zdrav a da ja sjedio na klupi“.

Novinarima je bio sugovornik i vratar Frano Vićan. U prosincu su na jednoj “presici” bili Vićan i Muslim i to uoči teškog gostovanja u Grčkoj protiv Olympiakosa, nakon lošeg starta u Ligi Prvaka, tpčmije porazom kod Barcelonete i samo jednim osvojenim bodom kod kiće protiv Juga. Danas je Primorje prvo u skupini Lige Prvaka budući je u zadnje 4utalmice isto toliko pota uvjerljivo pobijedilo.

“Umor je prisutan ali do utakmice u Dubrovniku imamo još vremena za oporavak. Idemo kod Juga, kao što smo išli kod Pro Recca, da pobijedimo. Mislim da smo trenutno u dobroj formi, da imamo odličnu momčadsku igru i to pogotovo u obrani. Jug je izgubio u Ligi Prvaka, ali generalno mislim da je atmosfera oko Juga i u gradu puno pozitivnija nego što je bila prošle godine. Isto tako, smatramda je Jug rasterećeniji malpm pdčaska trpjice važnih igrača. Mladi domaći igrači će svakako dati sve od sebe, pa i višeod toga pred svojom publikom, više od onoga što se možeobjektivno očekivati. Novi predsjednik Lukša Jakobušić napravio je dobre stvari kojima je mobilizirao navijače. To mi je drago. U Gružu će biti odlična atmosfera a tome se mora veseliti svaki sportaš“. (vaterpolo-primorje.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here