Home Vijesti Vučić: Dok sam živ, neću u Hrvatsku na more

Vučić: Dok sam živ, neću u Hrvatsku na more

365
0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za Prvu televiziju kako daje sve od sebe da Srbija ima najbolje odnose sa susjedima, ali da se ne smije zaboraviti što je bilo sa srpskim narodom u Drugom svjetskom ratu.

Vučić je rekao da više desetaka hiljada ljudi svake godine ljetuje u Hrvatskoj, a da je njegov stav da on, dok je živ, neće tamo na more. Dodao je kako ne zamjera građanima Srbije koji ljetuju u Hrvatskoj.

‘Oni građani koji već ljetuju tamo su samim time pokazali svoj stav o tome. Moj stav je da ja tamo ne bih ljetovao i to je u redu. Svatko ima svoje mišljenje i to je suština demokratskog društva’, rekao je Vučić, a prenosi N1.rs.

Kazao je da nije htio ići na more, već u Jasenovac kako bi pokazao poštovanje prema žrtvama i da je ponovo tražio da posjeti to mjesto, ali da se ništa nije dogodilo. Ponovio je svoju raniju izjavu da je bio šokiran što u Beogradu nema ulice posvećene jasenovačkim žrtvama ni spomenika.

Vučić je ocijenio da je u Hrvatskoj počela revizija povijesti.

‘Hrvatska se ljuti zbog obilježavanja zločina na Petrovačkoj cesti jer želi pokazati da je Oluja bila čista’, kazao je predsjednik Srbije

Previous articlePogođen Eurojackpotod 343.103.204,69 kn
Next articleVIDEO/FOTO: Tijekom ronjenja na otoku Susku pronađen metalni predmet koji svojim oblikom i izgledom podsjeća na protubrodsku minu iz II svj. rata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here