Home Biznis Webshop Lokalpatrioti Rijeka u ponudi izbacio kvalitetne emajlirane kućne brojeve!

Webshop Lokalpatrioti Rijeka u ponudi izbacio kvalitetne emajlirane kućne brojeve!

132
0

Na webshopu Lokalpatrioti Rijeka u ponudi su uvrstili emajlirane visokokvalitetne kućne brojeve po želji kupca za stambene i poslovne objekte. Jedini su u cijeloj Primorsko-goranskoj županiji i šire koji nude takve kućne brojeve čija je trajnost najmanje 25 godina!

Osim stambenih zgrada, već imaju narudžbe i poslovnih objekata koji žele luksuzno, kvalitetno i primjereno ukrasiti svoj ulaz.
– Željeli smo ponudit na našem tržištu nečega što nema. Od grafičkog rješenja do montaže. Broj je izrađen tehnologijom emajliranja, peče se i nekoliko puta. U boji je i prilagođen zahtjevima kupca. Za sada smo orijentirani na riječko tržište ali imamo već i prvu narudžbu i iz općine Viškovo, rekao nam je Igor Jerić iz Lokalpatriota.
– Koliko je bitno imat kućni broj, možemo si zamisliti ekipu hitne pomoći, vatrogasaca ili policije gdje u što kraćem roku moraju stići do traženog objekta. Isto tako i drugim službama poput poštara, taksista, inkasatora i drugima omogućujemo da pronađu traženu adresu. Za neimanje kućnog broja možete dobit kaznu od 3000-5000kn. Kvaliteta i cijena za razliku od raznih loših plastičnih koji se nude na tržištu za istu cijenu a koji brzo na suncu i kiši izblijede se ne mogu usporediti. Prije izrade dobivate i grafičko rješenje, nakon čega ide izrada, zaključio je.

Svi zainteresirani, obratiti im se možete putem linka.

Previous articleU vezi su dvije godine, a onda im se svijet srušio kada su saznale strašnu istinu o svojim majkama (VIDEO)
Next articleNives Celzijus na meti zbog haljine s oskudnim dekolteom, hejteru nije ostala dužna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here