Home Mozaik WhatsApp trik: Kako pročitati poruke bez otvaranja aplikacije

WhatsApp trik: Kako pročitati poruke bez otvaranja aplikacije

211
0
pexels anton 4132538

U današnjem ubrzanom svijetu, primanje desetaka poruka dnevno postalo je svakodnevica, stavljajući nas pod pritisak da odmah odgovorimo, bez obzira na okolnosti. No, jeste li znali da postoji nevjerojatan WhatsApp trik koji vam omogućuje čitanje poruka u cijelosti, a da ih uopće ne morate otvoriti?

Mnogi korisnici nisu svjesni ove korisne opcije, što može značajno olakšati život i pružiti vam malo vremena prije nego što se odlučite odgovoriti. S obzirom na pritisak koji dolazi s vidljivim plavim kvačicama, ovo rješenje može biti odličan saveznik u ublažavanju stresa.

Prema stručnjacima tvrtke AirDroid, koja se bavi upravljanjem mobilnim uređajima s Androidom, postupak je jednostavan. Dugim pritiskom na početni zaslon otvorite izbornik, odaberite Widgete i pronađite ‘4 x 2 WhatsApp’ widget. Povucite ga na početnu stranicu, zatim ga pritisnite kako biste ga povećali i otkrili sve nepročitane poruke.

Ostavite ovaj widget na početnom zaslonu, i uvijek ćete imati uvid u nove poruke bez potrebe da otvarate WhatsApp. Ovaj trik ne samo da olakšava čitanje poruka, već i smanjuje pritisak instantnog odgovaranja. Iskoristite prednost ovog jednostavnog, ali moćnog alata i oslobodite se stresa u virtualnim razgovorima. (vecernji)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here