Vijesti

Za finale spremni: Zatvara se Ulica Riva!

Za finale spremni: Zatvara se Ulica Riva!

Foto: Policija zaustavlja – Rijeka i okolica

Svi se nastoje pobrinuti da prije finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, u nedjelju, zatvore dućane i zaposlenicima omoguće praćenje. U Rijeci će, od 16 sati, bit i zatvoren promet Ulicom Riva jer se očekuje gužva – na Gatu Karoline Riječke, javlja Radio Rijeka

U to vrijeme sve Autotrolejeve lokalne i županijske linije koje u centar grada dolaze iz smjera zapada koriste sjeverni koridor i prometuju trasom: Manzzonijeva – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fašizma – Novi most i dalje redovitim trasama.

Linije koje prometuju do terminala Jelačićev trg (3A, 5 i 32) prometuju trasom: Manzzonijeva – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fašizma Fiumara – Veslarska – Ivana Zajca – Jelačićev trg. Za ukrcaj/iskrcaj putnika županijske i lokalne linije koriste stajališta: Manzzonijeva, Fiorello la Guardia i Novi most.

U smjeru od istoka prema zapadu sve lokalne i županijske linije prometuju redovnom trasom, Adamićevom ulicom, stoji u obavijesti Autotroleja.

SPAR Hrvatska u nedjelju, 15. srpnja zatvara sve samostojeće SPAR i INTERSPAR trgovine u 16:30 sati. Što se tiče trgovina koje se nalaze u trgovačkim centrima još su u tijeku razgovori o mogućnosti njihova ranijeg zatvaranja.

Radno vrijeme svih Konzumovih trgovina koje nedjeljom inače rade duže od 16 sati bit će skraćeno, kako bi i svi Konzumovi zaposlenici, zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima, od 17 sati mogli uživati u najvažnijoj utakmici u povijesti hrvatskog nogometa..

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Nastavljeno rušenje zgrade Eektromaterijala na Potoku

spDecember 18, 2018

Riječki proračun izglasan glasovima SDP-ove koalicije, Liste za Rijeku i dijela vijećnika Mosta i Živog zida

spDecember 18, 2018

Prošlog tjedna 56 lakših i dvije teže prometne nesreće

spDecember 18, 2018

Počinje izgradnja ceste D-403

spDecember 17, 2018

Promet Adamićevom ulicom od utorka ponovno u 2 trake!

spDecember 17, 2018

Komadina o prebjezima: Pitajte Obersnela, on je bio mentor Komparić Devčić

spDecember 17, 2018

Riječka profesorica odgovorila svima koji podržavaju profesora Franju: Djeca su naše ogledalo i posljedica, a ne neprijatelji

spDecember 17, 2018

Rekorder vikenda napuhao 3,22 promila, najveća izmjerena brzina 115,6 km/h

spDecember 17, 2018

Jovanoviću prelasci SDP-ovaca Bandiću ‘gadljivi do bola’

spDecember 15, 2018

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.