Home Vijesti Za finale spremni: Zatvara se Ulica Riva!

Za finale spremni: Zatvara se Ulica Riva!

557
0
Foto: Policija zaustavlja – Rijeka i okolica

Svi se nastoje pobrinuti da prije finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, u nedjelju, zatvore dućane i zaposlenicima omoguće praćenje. U Rijeci će, od 16 sati, bit i zatvoren promet Ulicom Riva jer se očekuje gužva – na Gatu Karoline Riječke, javlja Radio Rijeka

U to vrijeme sve Autotrolejeve lokalne i županijske linije koje u centar grada dolaze iz smjera zapada koriste sjeverni koridor i prometuju trasom: Manzzonijeva – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fašizma – Novi most i dalje redovitim trasama.

Linije koje prometuju do terminala Jelačićev trg (3A, 5 i 32) prometuju trasom: Manzzonijeva – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fašizma Fiumara – Veslarska – Ivana Zajca – Jelačićev trg. Za ukrcaj/iskrcaj putnika županijske i lokalne linije koriste stajališta: Manzzonijeva, Fiorello la Guardia i Novi most.

U smjeru od istoka prema zapadu sve lokalne i županijske linije prometuju redovnom trasom, Adamićevom ulicom, stoji u obavijesti Autotroleja.

SPAR Hrvatska u nedjelju, 15. srpnja zatvara sve samostojeće SPAR i INTERSPAR trgovine u 16:30 sati. Što se tiče trgovina koje se nalaze u trgovačkim centrima još su u tijeku razgovori o mogućnosti njihova ranijeg zatvaranja.

Radno vrijeme svih Konzumovih trgovina koje nedjeljom inače rade duže od 16 sati bit će skraćeno, kako bi i svi Konzumovi zaposlenici, zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima, od 17 sati mogli uživati u najvažnijoj utakmici u povijesti hrvatskog nogometa..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here