Vijesti

Za finale spremni: Zatvara se Ulica Riva!

Za finale spremni: Zatvara se Ulica Riva!

Foto: Policija zaustavlja – Rijeka i okolica

Svi se nastoje pobrinuti da prije finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, u nedjelju, zatvore dućane i zaposlenicima omoguće praćenje. U Rijeci će, od 16 sati, bit i zatvoren promet Ulicom Riva jer se očekuje gužva – na Gatu Karoline Riječke, javlja Radio Rijeka

U to vrijeme sve Autotrolejeve lokalne i županijske linije koje u centar grada dolaze iz smjera zapada koriste sjeverni koridor i prometuju trasom: Manzzonijeva – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fašizma – Novi most i dalje redovitim trasama.

Linije koje prometuju do terminala Jelačićev trg (3A, 5 i 32) prometuju trasom: Manzzonijeva – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fašizma Fiumara – Veslarska – Ivana Zajca – Jelačićev trg. Za ukrcaj/iskrcaj putnika županijske i lokalne linije koriste stajališta: Manzzonijeva, Fiorello la Guardia i Novi most.

U smjeru od istoka prema zapadu sve lokalne i županijske linije prometuju redovnom trasom, Adamićevom ulicom, stoji u obavijesti Autotroleja.

SPAR Hrvatska u nedjelju, 15. srpnja zatvara sve samostojeće SPAR i INTERSPAR trgovine u 16:30 sati. Što se tiče trgovina koje se nalaze u trgovačkim centrima još su u tijeku razgovori o mogućnosti njihova ranijeg zatvaranja.

Radno vrijeme svih Konzumovih trgovina koje nedjeljom inače rade duže od 16 sati bit će skraćeno, kako bi i svi Konzumovi zaposlenici, zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima, od 17 sati mogli uživati u najvažnijoj utakmici u povijesti hrvatskog nogometa..

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Predstavljanje obnovljene povijesne vodospreme Podvežica

spMarch 21, 2019

Obersnel zadovoljan komunalnim redarima, grad nabavlja kamere za kažnjavanje nepropisnog parkiranja

spMarch 20, 2019

S otuđenim vozilom prouzročio prometnu nesreću

spMarch 20, 2019

FOTO: Znanstveni skup ‘300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom’

spMarch 19, 2019

U parku u Rijeci curicu i dječaka napao nožem, objavljeni detalji

spMarch 19, 2019

28-godišnjak vozio Bmw Zg oznaka i napuhao 2,17 promila!

spMarch 19, 2019

Snježna mećava na Učki

spMarch 18, 2019

Svečanom akademijom obilježeno 300 godina od proglašenja Rijeke slobodnom kraljevskom lukom

spMarch 18, 2019

Vozio ‘alfu’ s 2,11 promila pa udario u teretno vozilo

spMarch 18, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.