Home Mozaik Zanosna kći Billa Gatesa pozirala polugola samo kako bi napala vlast: ‘Pridružite...

Zanosna kći Billa Gatesa pozirala polugola samo kako bi napala vlast: ‘Pridružite mi se, možemo pobijediti!’

320
0

‘Ne stidim se svog tijela i/ili vam govorim da ga zabranjujete. Svaka osoba zaslužuje pristup seksualnoj i reproduktivnoj zdravstvenoj zaštiti…’, piše kćer Billa Gatesa, Phoebe Adele Gates

Mlađa kći milijardera Billa (66) i Melinde (56) Gates, Phoebe Adele Gates koja sada ima 19 godina, a već se prema ocjeni Forbesa našla na listi najutjecajnijih tinejdžera svijeta, obratila se obožavateljima putem Instagrama i pružila podršku “Body Positivity” pokretu, ali i kampanji protiv zabrane prava na abortus, piše Kurir.

Pokret kojem su se u posljednje vrijeme pridružile mnoge dame s javne scene, a tiče se “ljubavi prema tijelu”, odnosno, normalizacije svakog oblika tijela, kilaže, građe, konstitucije, a samim tim i boje kože, pojava na koži, tekstura i tome sličnom. Povodom razmatranja odluke o ukidanju prava žena na abortus, obratila se i kćerka milijardera, te je u opisu objave napisala svoj stav.

“Ne stidim se svog tijela i/ili vam govorim da ga zabranjujete. Svaka osoba zaslužuje pristup seksualnoj i reproduktivnoj zdravstvenoj zaštiti. Upravo sada, Vrhovni sud je spreman ukinuti ustavno pravo na abortus. Pridružite mi se i milijunima drugih žena, kako bismo pobijedile, u našoj borbi za ovo osnovno ljudsko pravo”, snažno je poručila utjecajna tinejdžerica.

Objavila je fotografiju na kojoj pozira u bijelom bikiniju naslonjena na zid, s rukama iza leđa.

“Moje tijelo, moj izbor”, dodala je uz fotografiju, a u komentarima je podržala i starija sestra Jennifer (26) koja se nedavno udala.

Inače, Bill Gates ima troje djece, pored dvije kćeri, Jennifer i Phoebe ima i sina Roryja. U jednom intervjuu prije nekoliko godina otkrio je kako im ne planira ostaviti svoje bogatstvo.

“Moja djeca će se školovati i morat će graditi vlastitu karijeru, kao i odabrati osobni životni put. Toliki novac bi ih uništio”, rekao je milijarder i osnivač Microsofta.

Previous articleRakitić slavio kćerin rođendan, ljudima nije jasno što mu je s frizurom
Next articleElla Dvornik snimila vulgarnu pjesmu sa srpskim reperom!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here