Home Mozaik Završila raskošna čarolija na Trsatskoj gradini

Završila raskošna čarolija na Trsatskoj gradini

443
0

Završeno je peto izdanje Adventa na Gradini koji je ponovo očarao posjetitelje koji su u proteklom razdoblju mogli uživati u raskošnoj čaroliji božićnih lampica postavljenih na svakom kutku Trsatske gradine.

Kao i prijašnjih godina cijela Trsatska gradina bila je zamotana u 11 kilometara lampica, a posjetitelji su mogli uživati u jedinstvenom prizoru svjetlucave Votivne kruna visine preko 5 metara, 12 metara visokoj Rimskoj kuli ogrnutoj u lampice, u unikatnim božićnim jaslicamate spilji Djeda mraza. Na ukupno pet adventskih kućica posjetitelji su mogli degustirati razne delicije, a u programima su uživali oni najmlađi, pogotovo na Dječjem dočeku Nove godine i druženjima s Djedom Mrazom, ali i oni stariji uz različite glazbene programe.

Vedran Babić iz organizacije Adventa na Gradini izjavio je: ”Iza nas je peto izdanje Adventa na Gradini koje zbog trenutne epidemiološke situacije nismo mogli organizirati u onoj mjeri u kojoj smo željeli i kako je to bilo prijašnjih godina. Zahvaljujem svim partnerima koji su podržali projekt te vjerujem kako ćemo iduće godine advent organizirati u svom punom obimu uključujući park u okruženju Trsatske gradine sa klizalištem, a u planu za iduću godinu je i organizacija novih vrlo atraktivnih sadržaja koji će vjerujem, ponovo očarati sve naše posjetitelje!”

Previous articleDinamo dovodi bivšu želju Hajduka, za Vidu nitko nije zainteresiran!
Next articleOpćinski službenici na Badnjak u vrućoj akciji: Sve se vidjelo kroz prozor (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here