Home Mozaik Zbog ove snimke žene vade kopče iz kose: Djevojka sve prestravila ranom...

Zbog ove snimke žene vade kopče iz kose: Djevojka sve prestravila ranom na glavi (VIDEO)

272
0

Djevojci iz SAD-a liječnici su morali “sklapati” tjeme kopčama nakon što joj se plastična ukosnica zabila u glavu, a nije ni pukla.

Paisley Riley doživjela je tešku prometnu nesreću i prebačena je u bolnicu. Tamo je bila šokirana kada je shvatila da joj je igla s kandžama gotovo slomila lubanju i prouzročila potencijalno smrtonosnu ozljedu.

Ona je 4. ožujka s dečkom i bratićem doživjela nesreću kada im je auto sletjelo s ceste i velikom brzinom odletjelo u zrak. Djevojka iz Mississippija udarila je glavom o metalnu šipku, a od siline udarca ukosnica joj se zabila u potiljak.

Paisley kaže da se ne sjeća ničega o nesreći, osim da se onesvijestila u nesnosnim bolovima.

– Srećom, tamo je bio moj dečko, kao i sestrična. Doslovno su pokidali krov da me izvuku – rekla je na svom TikTok kanalu.

Hitno je prebačena u bolnicu nakon što je izvučena iz smrskanog automobila. Paisley je obilno krvario iz glave i poslan je na CT i X-zrake kako bi se isključila svaka mogućnost ozljede mozga.

– Imala sam veliku sreću da sam prošla bez oštećenja mozga i moje stanje nikada nije bilo previše kritično – dodala je.

@paisley.rileyyy Replying to @_darcywilliams #greenscreenvideo #greenscreen #fyp #dumbwaystodye #hairclip #shein #mudding ♬ Dumb Ways to Die – Tangerine Kitty

No, zadobila je težak potres mozga i zbog jakih bolova na mjestu pet kopči na tjemenu i dalje pije analgetike.

Njezini video zapisi koji opisuju nesreću i oporavak jednostavno su eksplodirali. Prva je skupila oko 19 milijuna pregleda, a najgledanija ima oko 53,3 milijuna. Među desecima tisuća komentara na njima, mnogi su joj poželjeli sreću u oporavku ili se čudili njezinoj nevjerojatno jakoj ukosnici.

Međutim, čini se da je ova strašna priča pokrenula svojevrsni trend, kako su primijetili neki komentatori.

– Pa ti si djevojka zbog koje ljudi skidaju ukosnice u autu! Nadam se da se osjećaš bolje! – ustvrdio je jedan od komentatora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here