Home Mozaik Želio ju je iznenaditi i pospremiti stan, a onda je otkrio jezivu...

Želio ju je iznenaditi i pospremiti stan, a onda je otkrio jezivu tajnu o svojoj supruzi

134
0
pexels gary barnes 6248522

U objavi koju je objavio na Redditu, neimenovani Britanac je napisao da je u sretnom braku već 10 godina, ili barem tako misli. No sve se srušilo u sekundi kada je nenamjerno otkrio da ga žena vara.

  • Dok je supruga bila na putu s prijateljicama, odlučio sam je iznenaditi i srediti kuću. Dok sam čistio njezin ormar, našao sam kutiju koja je bila skrivena iza drugih stvari. Podlegao sam znatiželji i gorko sam se pokajao. U kutiji sam našao pisma, koja nisu bila moja, fotografije, pa čak i mobitel za koji nisam ni znao da ga imam – kaže i nastavlja:
  • Pisma su bila ljubavna i bila su od čovjeka s inicijalima A! Slike su bile moje žene i nekog zgodnog muškarca. A telefon? Bio je pun poruka koje su njih dvoje razmijenili. Bilo mi je jasno da to traje skoro godinu dana, i da se viđaju kad mi je rekla da izlazi s prijateljicama.

Osjećao se izdano

Čovjek kaže da se osjećao bolesno i izdano. Suprugu je suočio kad se vratila s puta, a ona čak nije ni poricala da je bila u ljubavnoj vezi te je tvrdila da se to dogodilo tek nedavno.

  • Nakon toga je spakirala stvari i sada je kod prijateljice. A ja sjedim u praznoj kući i pokušavam pronaći smisao u svemu što se dogodilo. Dio mene želi joj sve oprostiti, dok drugi vrišti da joj više nikada neću moći vjerovati – zaključio je Englez.

Razvod jedino rješenje

Njegova objava izazvala je pravu lavinu komentara, a većina ljudi savjetovala mu je da se razvede, navodi Mirror.

  • Ne zaboravi, priznala je da te prevarila samo zato što je uhvaćena na djelu – napisao je jedan od komentatora, a drugi dodao: Idemo dalje! Nisam te htio povrijediti… Čovječe, više nema ni mrvice povjerenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here