Home Sport Željko Sopić: Bit ćemo još jači i bolji!

Željko Sopić: Bit ćemo još jači i bolji!

182
0
sopic
sopic

Trener Rijeke Željko Sopić rekao je nakon slavlja protiv Istre 1961 u 21. kolu SuperSportu da je njegova momčad došla do zaslužene pobjede. 

– Mislim da smo neke stvari u drugom poluvremenu s igračem više mogli pametnije, bolje i brže morali odraditi. Ali sve u svemu, bilo je dosta novih igrača, imamo dosta problema sa ozljedama. Nadam se da ćemo se grupirati za sljedeću utakmicu, 99 posto sam siguran da će nam se neki igrači vratiti i jednostavno ćemo biti još jači i bolji, rekao je trener Rijeke.

Bez obzira na neke izostanke, Rijeka je pokazala širinu kadra.

– Ovi dečki kako igraju, svaka im čast, ali moramo znati da smo ostali bez JankovićaPetrović je ušao, svaka mu čast. Vrhunsku utakmicu je odigrao, ali s druge strane ostali smo na tri defanzivna vezna. Nije bilo previše kreacije i bilo je čak ideja da ubacimo drugu špicu, ali imali smo nekih problema. To je jedno mijenjanje u prvom poluvremenu, onda u drugom poluvremenu moramo izvaditi dva igrača sa žutim kartonom da se ne bi dogodila neka “blesarija” i da onda ne moramo se patiti do 90. minute.

Pohvalio je Mirka Marića koji je zabio u debiju, a osvrnuo se na formu svoje momčadi koja je upisala četvrtu pobjedu u nizu.

– Treba ostati na zemlji, evo ja vam ponovo kažem, znači najvažnija stvar je da ovi igrači koji nisu igrali sutra jutro odrade utakmicu jednu prijateljsku, a ovi ostali da jednostavno se dobro rekuperiraju do srijede i onda ponovo iz početka, zaključio je Sopić.(HRT)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here