Home Mozaik Žena 6 minuta bila klinički mrtva, onda detaljno ispričala što je proživjela:...

Žena 6 minuta bila klinički mrtva, onda detaljno ispričala što je proživjela: Čudan osjećaj pratio je sve cijelo vrijeme

160
0
1394549 screenshot 16 ls
1394549 screenshot 16 ls

Freddie Newton (11) jedan je od junaka ove priče – dok se igrao primijetio je Debbieno beživotno tijelo kraj bazena

Otrčao je do oca Mata (42), vatrogasca. Matt je odmah reagirao i počeo davati Debbie CPR.

Bila je klinički mrtva punih šest minuta dok nije pronađen defibrilator koji joj je ponovno pokrenuo srce. Nakon što se potpuno oporavila, Debbie je izjavila:

– Ovo je čudo! Da Freddie i Matt nisu reagirali, ja više ne bih bio ovdje. Da Freddie nije otišao do svog oca i rekao mu: Žena se ne miče, i da Matt nije odmah reagirao, vjerojatno bih imao oštećenje mozga, a zahvaljujući Mattu, sve dobro je. Spasio mi je život i nikada mu neću moći dovoljno zahvaliti na tome, a Debine fotografije možete vidjeti ovdje.

Samo nekoliko sekundi prije srčanog udara koji je mogao završiti kobno, Debbie je ušla u bazen hotela na Menorci.

– Imala sam dojam da će mi se svjetlo u glavi odjednom ugasiti i osjećao sam se dezorijentirano. Bio je to bizaran osjećaj, pokušavala sam se uspraviti i sve što sam mogao vidjeti bile su pločice bazena. Moj suprug Dave i još jedan čovjek uspjeli su me izvući iz bazena, ali već sam bila kao mrtva – rekla je Debbie koja je pet dana provela u bolnici.

Kada se vratila u hotel, srdačno se pozdravila sa svojim spasiteljem Matom, koji nije krio oduševljenje.

– Bilo je fenomenalno. Prvo sam je vidio skoro mrtvu, zatim sam gledao kako je odvozi hitna pomoć, a vidjeti je kako ulazi kroz vrata nasmijana bilo je nevjerojatno. Sav moj trening se isplatio – rekao je Matt Newton, a prenosi Daily Mail.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here