Home Najnovije Žena ga odbila više puta, spremio brutalnu osvetu: Nitko nije bio ovako...

Žena ga odbila više puta, spremio brutalnu osvetu: Nitko nije bio ovako ekstreman, o ovome bruji cijeli svijet

159
0
Enjoying travel. Beautiful young couple sitting on the front passenger seats and smiling while handsome man driving a car

Nije tajna da odbijanje ne pada lako, ali neki muškarci idu krajnje u osveti. Nakon što je nekoliko puta pozvao poznanicu, odlučio ju je tužiti. Kako kaže, na taj mu je način “ukaljala ugled”, a žena je na njegovo inzistiranje odlučila otići na psihološko savjetovanje koje je trajalo više od godinu dana. Za to vrijeme tužba je bila “na čekanju”.

Nora Tan je 2016. upoznala direktora tvrtke za proizvodnju dronova “D1 Racing” K. Kavšigana koji ju je ubrzo počeo pozivati ​​van, a nakon što ga je svaki put odbila i prekinula kontakt s njim, Kavšigan je podigao dvije tužbe. Izvršni direktor tvrtke za bespilotne letjelice traži 2,3 milijuna dolara odštete zbog navodne “štete nanesene njegovom ugledu, traume i depresije koju je prouzročila”. U drugoj tužbi traži 16.700 dolara odštete zbog “kršenja dogovora o poboljšanju njihovog odnosa postignutog s psihologom”.

Nakon dovršetka slučaja, sud je došao do zaključka da su se njih dvoje od upoznavanja 2016. brzo sprijateljili, ali je njihovo prijateljstvo prekinuto 2020. jer su “drugačije tumačili vezu”. Kavšigan je smatrao da je on romantične naravi, dok je Nora bila sigurna da su prijatelji. Podnijela je i protutužbu za uznemiravanje u travnju prošle godine.

Prekinula je sve kontakte s njim, prestala ići na psihološka savjetovališta, a kada joj se 19. svibnja ponovno javio, blokirala ga je. U presudi suda, objavljenoj prošli tjedan, stoji da je Nora, nakon godina izražavanja nezadovoljstva njegovim ponašanjem, konačno odlučila suprotstaviti se Kavšiganovim prijetnjama.

Konačna presuda singapurskog Visokog suda zakazana je za nekoliko dana.

Previous articleJe li Kvarner napokon dobio dobar promo video? Reklama Turističke zajednice Kvarnera postala hit! (VIDEO)
Next articlePobjegla glavom bez obzira s vjenčanja jer ju je obitelj obrukala

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here