Home Mozaik Žena iz SAD-a ubila muža, sve prenosila uživo na Facebooku: ‘Ne želim...

Žena iz SAD-a ubila muža, sve prenosila uživo na Facebooku: ‘Ne želim ići u zatvor’

200
0

Žena iz Mississippija optužena je da je upucala i ubila supruga tijekom svađe u subotu ujutro koju je prenosila uživo na Facebooku. Kadejah Michelle Brown (28) optužena je nakon što je vatrenim oružjem ustrijelila Jeremyja Browna (28) u njihovoj kući u okrugu Lowndes.

U šokantnom videu prije incidenta žena je prigovorila mužu da nikada nije kod kuće i da ne pomaže u brizi oko djece. U jednom trenutku svađa prerasta u fizički sukob, odnosno na snimci se čuje kako Jeremy više puta govori svojoj ženi da “makne ruke s njega” i da ga ostavi na miru, piše Daily Mail.

Neposredno prije nego što se čuje pucanj, Kadejah poviče da će ga ubiti. Nakon toga se čuje kako Kadejah i njezina majka, koja se također nalazila u kući, viču i kako Kadejah govori: “Ne želim ići u zatvor.” U pozadini se čuje plač djeteta koje govori da želi svog tatu.

Prema objavama na društvenim mrežama, par ima četvero djece te je ranije ovog mjeseca proslavio godišnjicu veze. Šerif okruga Lowndes Eddie Hawkins kazao je da je na mjestu događaja pronađen pištolj kalibra 9 mm. Brown je privedena bez incidenta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here