Home Mozaik Žena otišla u dućan i tamo srela bivšu od muža: nakon njenih...

Žena otišla u dućan i tamo srela bivšu od muža: nakon njenih riječi otišla za njim u lokal i problijedila

526
0

Jedna je žena u ispovijesti savjetnici za ljubavne veze otkrila da je upoznala bivšeg supruga te da ju je upozorila da je on sklon avanturama i da bi je mogao izdati.

Zbunjena i nesigurna žena otkrila je da ima 40 godina, a njezin suprug 52 te da je prije nje imao dva braka u kojima je varao sve svoje žene za koje ona zna. Ipak, kako je istakla, od supruga je dobila obećanje da se od tada promijenio i da mu potpuno vjeruje i sigurna je u njega, sve dok nije upoznala njegovu bivšu.

Očajna supruga otkrila je kako joj je suprug priznao da je nezreo i glup te da mu ni jedno ni drugo ne odgovara.

Njih dvoje su u braku godinu dana i ona nije vidjela nikakve znakove upozorenja. Imaju skladan brak i redovite sekse, no susret s njegovom bivšom ju je natjerao na razmišljanje.

– Sreo sam je u supermarketu i pitala me kako ide, a ja sam rekao da sam jako sretan. Odgovorila je da je to ok i da se nada da će potrajati jer je medeni mjesec prošao. Ostala sam zatečena njezinom grubošću, a kad sam je pitala što pod tim misli, rekla je da je moj muž zaljubljen u ljubav i da voli koketirati ako vidi da veza postaje rutina.- rekla je žena u svom ispovijed u San.

Objasnila je kako je ženina veza s mužem počela kao afera dok je on bio s prvom ženom, a razveli su se jer je on svoju ženu varao s još najmanje dvije. Iako je žena priznala da se nije obazirala na to, riječi joj odzvanjaju u ušima i pita se hoće li se ista stvar ponoviti iu njenom slučaju te treba li se razvesti i izbjeći ozljedu?

Savjetnica joj je rekla da postoje serijski varalice, ali i oni muškarci koji sazriju kada upoznaju pravu ženu za sebe. Rekla joj je da nema pravih dokaza i da je bio iskren s njom o svojoj prošlosti. Nije isključila mogućnost da se ogorčena bivša okomila na njega i njihov odnos te želi nju učiniti nesigurnom. Uz to joj je savjetovala da o svojim brigama porazgovara sa suprugom jer nitko ne može predvidjeti budućnost te da se dobrom komunikacijom gradi povjerenje, a od njega može čuti pravu istinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here