Home Mozaik Žena se igrala sa psom kad ih je napao pit bull: Šokirala...

Žena se igrala sa psom kad ih je napao pit bull: Šokirala sve ovim potezom (VIDEO)

633
0

Stephanie Lonz, koja radi kao dostavljač za “Amazon”, proglašena je heroinom nakon što su se pojavile snimke na kojima stoji između kćeri svoje mušterije i agresivnog pit bulla u predgrađu Las Vegasa.

Stephanie je napravila pauzu kada je vidjela 19-godišnju Lorenu Ray kako vrišti dok je branila svog psa kojeg je napao pit bull.

Lorena je bila ispred svoje kuće sa svojim ljubimcem kojeg je u tom trenutku napao pit bull.

Lonz, koji je došao, bez razmišljanja je stala između psa i tinejdžerice, dajući joj priliku da sa psom pobjegne unutra.

Na snimci s kamere na vratima vidi se Lonz kako stoji ispred krvožednog psa dok Loren uzima svog ljubimca u ruke.

– Zločesti pas! – vikala je Stefani.

Laurenin otac, Michael, zahvalio je Stephanie Lonz na njezinoj hrabrosti u petak.

– Vriska me podsjetila na moje dijete. Samo se nadam da će netko uskočiti i pomoći mom djetetu ako se nađe u sličnoj situaciji. Nije to samo majčinski instinkt, to je jednostavno… to je ljudska stvar – rekla je.

– Nisam imao dovoljno vremena da se zahvalim. Baš sam bila šokirana… ali tako mi je drago što te opet vidim – rekla je Lauren Ray.

Stefani je ispričala s čime se sve dostavljači susreću.

– Dva dana prije toga ugrizao me pas, prije toga sam spasila bebu koja nije imala ni dvije godine, a koja je bila zatvorena u kući. Mislim, stvarno prolazimo kroz mnogo toga. Imam kolegu koji je neki dan gasio požar – zaključio je Lonz.

Tijekom vikenda, radnici Amazona zajedno s lokalnom kurirskom tvrtkom, 702 Logistics, iznenadili su Lonz i pokazali da cijene njezinu hrabrost i postupke. Njezinoj su obitelji poklonili četiri ulaznice za posebnu božićnu atrakciju u Las Vegasu – Začarani Božić u Las Vegas Ball Parku.

Previous article(VIDEO) Nevjerojatan prizor: Radnici u šumi naletjeli na zmiju rekordne veličine – svijet u čudu
Next article13-godišnjak misteriozno nestao prije 12 godina: Majka optužena za ubojstvo sina, uslijedio totalni preokret

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here