Home Mozaik Žena živjela s 800 štakora: Mislila je da ima sve pod kontrolom,...

Žena živjela s 800 štakora: Mislila je da ima sve pod kontrolom, no bila je u krivu

128
0

Ljubiteljica glodavaca u svojoj je kući u zapadnoj njemačkoj saveznoj pokrajini Porajnje Falačka živjela s 800 štakora, no inervenirala je veterinarska služba.

Prošlog tjedna, veterinarski zavod te savezne pokrajine oslobodio je 400 životinja iz njezine kuće blizu grada Altenkirchen.

Novu operaciju veterinari su proveli u utorak te oslobidili još 400 životinja. Čini se da na tome neće stati i da ima još životinja za spašavanje.

Glasnogovornik veterinarske inspekcije za taj okrug rekao je da su dojavu primili od susjeda koji su se žalili na smrad. Objasnio je da su vlasti postupale pretpstavljajući da je žena ovisnica o “skupljanju životinja”, što je dobro poznat fenomen među ljubiteljima životinja.

Žena je očito vjerovala da stvari drži pod kontrolom i nije shvaćala da zapravo ne upravlja situacijom. Zasad istražitelji još nisu odlučili hoće li protiv žene podići optužnicu.

Njemačko društvo za zaštitu životinja i druge srodne skupine zbrinule su njezine štakore i osigurale im veterinarsku skrb. Kane ih naći udomitelje diljem Njemačke.

Previous articleUbijen zapovjednik samoprozvane Narodne vojske Luganska, navodno je smaknut
Next articleKako je Ćiro zbog sendviča najurio hrvatskog reprezentativca: ‘Sve sam mu oprostio, inače ne bih mogao živjeti‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here