Home Mozaik Žene ga plaćaju 6.000 dolara za noć uživanja, dolaze mu djevice, a...

Žene ga plaćaju 6.000 dolara za noć uživanja, dolaze mu djevice, a sve ovo najviše žele (FOTO)

1543
0

Nakon uspješne karijere u financijama, Australac Ryan James odlučio je potpuno promijeniti profesiju i postao muška poslovna pratnja.

James, koji svoje usluge naplaćuje od 600 do 6.000 dolara uspio je napisati i memoare u kojima je opisao neke od najzanimljivijih situacija iz života muške pratnje.

Između ostalog, napisao je zašto žene traže njegove usluge te kako je obitelji i prijateljima priznao što radi.

– Nisam odmah rekao obitelji što radim. Rekao sam prijateljima gotovo odmah, ali obitelj je to saznala tek kasnije. Bilo je raznih reakcija, ali su odnosi u obitelji ostali isti. Ovaj posao nije nešto što bi roditelj izabrao za svoje dijete – iskren je Ryan.

Svoj posao nazvao je “nagrađujućim”, a potom otkrio što žene najčešće traže od njega.
– Žene obično traže da izađu na večeru. Scenarij uključuje tipičan večernji obrok i upoznavanje, nakon čega slijedi povratak u hotel ili apartman klijenta na personalizirano i osobno iskustvo – objašnjava James.

Na njegovoj web stranici ovo iskustvo naziva se “luksuzni večernji spoj”, a James ga naplaćuje oko 3.500 dolara za šest sati “opuštanja i uživanja” ili 4.500 dolara za noćnu zabavu s doručkom.
– Svaki klijent koji želi sastanak sa mnom želi nekakvo društvo. Iz iskustva mogu reći da su muškarci više fokusirani na seksualnu stranu stvari. Žene su također fokusirane na seks, bez njega mi ne bi dolazile, ali provodimo i dosta vremena u razgovoru – tvrdi James.

Dodaje da bi većina ljudi bila iznenađena kad bi vidjela kakve žene traže njegove usluge.Mnoge žene koje koriste moje usluge mogu bez problema otići u bar i izabrati bilo kojeg muškarca i poseksati se s njim. Ono što žele je potpuno drugačije seksualno iskustvo. Ponekad su to žene koje su se nedavno rastale ili dame koje su još uvijek u braku, ali dugo nisu bile intimne sa svojim partnerom. Imao sam klijentice koje su bile djevice, ali i parove koji su htjeli “trojku” – kaže Ryan.
– Najmlađi klijent kojeg sam imao imao je 20 godina, a realno je rijetkost imati klijente te dobi, iako se to ponekad dogodi – kaže.

James napominje da žene u principu nemaju specifične fantazije koje žele ispuniti s njim.
– Klijenti se često žale da im se u seksu događa da je partner fokusiran samo na sebe i da je priča gotova čim dosegne vrhunac. Ono što žele je da se partneri fokusiraju na njih, a spremni su uzvratiti na isti način – iskren je James.

Kazao je kako svakako postoji osuda okoline kada su u pitanju žene koje angažiraju mušku poslovnu pratnju, te da zato mnoge od njih to taje.
– Usluga pratnje je kao da žena ode u bar i predloži muškarcu da ode u njezin stan gdje će je izmasirati. Većina muškaraca to ne bi odbila. No, činjenica je da je rijetko tko od njih biti maser ili fizioterapeut. Možda uživa u masaži, ali nije profesionalac. Ako želite specifično seksualno iskustvo, puno je teže pronaći točno ono što želite. A pratnja vam može dati upravo to – zaključio je Ryan James.

Previous articleBijeli odličnom igrom do pobjede protiv slovenskog prvoligaša
Next articlePredrag Miletić: Lista za Rijeku ide dalje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here