Home Vijesti Zoran Radić: Slavica nije u Rijeci

Zoran Radić: Slavica nije u Rijeci

1853
0

Uzalud čekate, Slavica nije u Rijeci-tvrdi Zoran Radić, brat Slavice Ecclestone za kojom je, nakon vijesti o razvodu od Berniea i informacije da je stigla u Rijeku, krenula prava novinarska potraga. Tijekom vikenda su ispred stana njenog brata u Marčeljevoj Dragi dežurale novinarske ekipe, a Rijeku su obišli i dopisnici engleskih novina.

Susjedi uglavnom ne žele komunicirati s pripadnicima sedme sile, a oni rijetki koji su bili voljni razgovarati kažu kako je nisu vidjeli ili pak na novinarima „vježbaju“ duhovitost.

– Da došla je u Rijeku kako bi kupila 3. maj, rekao je novinarima jedan od susjeda dok je drugi objasnio kako je Bernie upravo bio kod njega na kavi.

Brat Slavice Ecclestone, iznerviran zvonjavom na parlafon i prisustvom fotoaparata i kamera, osim kratke izjave kako Slavica nije u Rijeci, nije želio razgovarati s novinarima.

Spekulacijama kako je Slavica ipak gradu na Rječini u prilog ide glasina da je na krčki aerodrom u petak sletio privatni avion, ali tu informaciju nije bilo moguće službeno provjeriti.

Na zid šutnje, posve očekivano, naišli smo i u Domu za starije osobe Vitanova u kojem je, navodno, smještena majka Slavice Ecclestone, Ljubica Radić.

Nitiko od osoblja kao niti od članova obitelji ostalih korisnika nije htio razgovarati s novinarima.

– Nikakve informacije o korisnicima doma ne dajemo zbog zaštite privatnosti-rečeno nam je u domu Vitanova. (Jutarnji.hr; foto: CROPIX)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here