Home Mozaik Zvijezda reality showa ‘Zadruga 5’ Filip Car stigao u Crikvenicu i slomio...

Zvijezda reality showa ‘Zadruga 5’ Filip Car stigao u Crikvenicu i slomio se: ‘Moji su razočarani u mene, izdao sam ih’

730
0

Dalila je na svom Instagramu objavila da je njenoj vezi s Filipomj vezi došao kraj, a Filip je otkrio što su mu rekli prijatelji u Crikvenici te kako je donio odluku da konačno prekine vezu s Dalilom.

– Moji su razočarani mojim ljubavnim odabirom, odnosima i mojim ponašanjem! Uz sve što sam znao da nam ne ide i nemamo perspektivu i sve, pokušao sam biti u toj vezi i vani i gušiti se u svojim govnima, nakon njenog javnog prekida u showu viđali smo se i razgovarali i pokušavali biti prijateljski raspoloženi i biti tu jedni uz druge, ali to je izmaklo kontroli i naša blizina nas je ponovno spojila, kao što se dogodilo u “Zadruzi”… Ja sam nakon mnogih konzultacija s obitelji, prijateljima i podrškom, nakon mnogo pregledanih situacija za koje sam iznutra znao da me vode do ludila, a nikome ih nisam mogao objasniti jer su se svi pravili blesavi pred njom, a sada sam bio uvjeren da sam bio u pravu. Donio sam odluku o definitivnom prekidu te veze – rekao je Filip Car.

– Velika mi je želja da Dalila i ja u miru završimo sve emisije vezane za “Zadrugu”, da se ne svađamo po medijima i da nemamo kontakte, želim joj sreću i pošto je smatram krivom za neke stvari. , pa naravno i sebe za mnoge, mnoge… Prioritet mi je obitelj. Iznutra sam ih izdao kada sam nekoliko puta pogazio riječ, ali sada sam u stvarnom životu i ne želim sebi i svojim najbližima stvarati muke i probleme – rekao je Car i dodao:

– A vi me pratite i iskusi jesam li u vanjskom svijetu od riječi.

Previous articleNa pustom otočiću ostavili magarca da umre od gladi i žeđi, jer je star i bolestan?
Next articleŠvicarski Ukrajinac iz Juventusa novo pojačanje Rijeke! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here