Kontakt

RIJEKADANAS.COM
riječki internetski dnevnik

Redakcija: info@rijekadanas.com

Marketing: Danko Švorinić marketing@rijekadanas.com

Koncertni vodič: Vinko Peršić vinko@rijekadanas.com

 

 

View Comments (6)

6 Comments

 1. ivana

  February 24, 2013 at 19:39

  Poštovani,

  htjela sam vam poslati fotografiju zimske idile na Zlobinu ali previše sam ljuta, jerbo cijeli dan čekamo ralicu da probije cestu da bi se na kraju svake veće nakupine snjega okrenuli i otišli (nakupine snjega su preko 2 metra). Nedjelja je navečer, ljudi sutra neznaju kako će na posao jer niti vlakovi ne voze. Pitam se samo a što da mora hitno netko u bolnicu, iz ulice nebi mogli izaći…??? Problem je što se cesta neredovito čisti i čeka se da se snijeg nakupi toliko da ga više nemamo kamo bacati. A gospodin Obersnel samo nek lopata tih 15 cm snijega u Rijeci, toliko je moje dijete danas u 10 minuta polopatalo a naš pesek to popiša da niti nogu ne digne… Lijepi pozdrav

 2. Mirko Bjelan

  October 30, 2013 at 16:00

  Ovim putem, u ime PD Knezgrad iz Lovrana i u moje osobno ime , želimo se zahvaliti na Vašem sudjelovanju na tradicionalnom usponu na Učku zvanom “MARUNADA” 3013. Za vaše sudionike pohoda: link Pohod Marunada 2013.
  http://mbjelan.bloger.index.hr/post/marunada-2013-8211-tradicionalni-uspon-na-ucku/23659717.aspx
  Srdačan pozdrav
  Mirko Bjelan

 3. Zoran

  November 1, 2013 at 20:31

  Poštovani,

  zanima me di se nalaze te nadzorne kamere u Zvonimirovoj ulici? Jer u nesreci di je nastradao motorist, a i nedavno smrtno moj prijatelj. U tom tekstu je napisano da će problem riješiti nadzorne kamere! Jer niko nije siguran ko je imao prednost.

  Nadam se da ču dobiti odgovor?

  Hvala!

  Lp

 4. Šime

  January 11, 2014 at 08:17

  Rijeka je grad na moru, u njoj je na tisuče športskih i rekreativnih ribolovaca, tu je i sjedište HSŠRM, a u NL i na vašem portalu nema rubrike u moru i ribolovu. Šteta, s poštovanjem, Šime Duvančić, Split

 5. sasa

  April 30, 2014 at 15:55

  POŠTOVANI ,MOLIM DA OBJAVITE ZA SVE ZAINTERESIRANE NAVIJAČE PRIMORJA IZ RIJEKE,AUTOTRANS ORGANIZIIRA IZLET U BARCELONU NA FINAL6 ZA KLUPSKOG PRVAKA EVROPE,PO VRLO PRISTUPAČNOJ CIJENI,SVI KOJI BI HTIJELI NEKA OTIĐU DO NJIHOVE AGENCIJE NA ŽABICI,CRIKVENICI ILI KRKU.ODLIČAN IZLET NA ISTORIJSKIM UTAKMICAMA,ZA NIŠTA NOVACA,JEDINO SE MORATE POŽURIT.

 6. Rijeka

  November 2, 2017 at 13:47

  Uskok pokrenuo istragu protiv Tomislava Nakica iz Solina nogometni menadzer I trenera fk Rijeka Matjaza Keka zbog iznude od 30.000 eura od jednog od igraca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *