Home Mozaik 16 Bit Lolitas u Stereo Dvorani

16 Bit Lolitas u Stereo Dvorani

331
0

Dolaze nam amsterdamski house heroji koji su trenutno zaista u vrhu svjetske scene. Ovo je jedan od onih partyja koji se ne propušta upravo zato što gostuju nadolazeće svjetske zvijezde čiji će nastup, po svoj prilici, uskoro toliko koštati da ćemo si ih teško moći priuštiti. Svaki partijaner koji imalo ima želju oslušnuti svjetske trendove jednostavno mora biti na podiju Stereo Dvorane u subotnjoj noći četvrtog listopada dvijetisuće i osme. Ovo je priča o 16 Bit Lolitas…


16 Bit Lolitas – njihova glazba predstavlja potpuno novo iskustvo

Peter Kriek i Ariaan Olieroock su se već neko vrijeme bavili glazbom prije nego što su udružili snage i postali 16Bit Lolitas 2003-će. Ova suradnja je ubrzo proizvela pravu navalu izdanja. Trackovi kao što su “The Puppet Show”, “Destiny”, “My Lexicon”, “Stereo Control” i epohalna “Sedna” su vrlo brzo pronašli put do najetabliranijih svjetskih etiketa.

“The 16 Bit Sound” je namijenjen clubberu-koji-razmišlja. Njihova glazba uvijek predstavlja potpuno novo iskustvo.

Oni puštaju na gotovo svim značajnim festivalima i prisutni su u najvećim domaćim i svjetskim klubovima. Bili su headlineri na partyjima u nekim od najprestižnijih svjetskih klubova. Skupljali su zrakoplovne milje ne bi li svirali svoj punchy-tech-fuelled set u prostorima kao što su “Crobar” u New Yorku i “The Space Terrace” u Miamiu.

Njihovi rasprodani nastupi u Argentini i Budimpešti podigli su im reputaciju do te mjere da su ubrzo uslijedile svirke u Velikoj Britaniji, uključujući nastupe u kultnim londonskom klubovima kao što su “Pacha London”, “The End”, “Ministry of Sound”, “Egg” ili “Fabric”.

Njihovi trenutni hot singlovi i set kojeg će odsvirati u Stereo Dvorani uključuju hitove koji se trenutno vrte na najbitnijim svjetskim gramofonima.

Na setu u Stereu očekujte i “The Break”, stvar koju su 16 Bit Lolitas odabrali da ih predstavlja na još neobjavljenim, izuzetno očekivanim ovogodišnjim novim kompilacijama kao što su “Sharam’s Global Underground” Deep Disha, “Balance” Jimmy Van M-a, “Global Underground” Nicka Warrena i “Master Series” Hernana Cattanea.

Budućnost izgleda svijetla za 16 Bit Lolitas, zar ne?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here