Home Najnovije Poruka s Korza: HDZ i SDP lopovi!

Poruka s Korza: HDZ i SDP lopovi!

1205
7

Oko 200-tinjak većinom mlađih građana okupilo se kod Konta na skupu Slobodarskog bloka, organizacije uključene u mrežu hrvatskih anarhosindikalista. Organizatori koji svoj skup nisu prijavili policiji ističu kako ne podržavaju niti stoje iza bilo koje političke opcije i ne namjeravaju sudjelovati na izborima. Zalažu se za dokidanje sadašnjeg sistema predstavničke, odnosno parlamentarne demokracije i njegovo pretvaranje u direktnu demokraciju uz odlučivanje preko instituta radničkih i kvartovskih vijeća.


foto: facebook

Prosvjednici su uz parole ‘HDZ odlazi’, ‘SDP odlazi’, ‘Obranimo socijalna prava’ i ‘Solidarnost’ krenuli u šetnju Korzom prema ex Riječkoj banci okupljajući prolaznike i zaustavivši se pred zgradom Gradskog poglavarstva gdje su iskoristili binu namijenjenu za sutrašnju karnevalsku povorku. Skup je završio ispred sjedišta HDZ-a uz poruku ‘Revolucija kao jedina solucija’. (rd)

7 COMMENTS

  1. Riječani slabo ste organizirani. Barem vi ste crveni SDP-ov grad. Je*bem i jedne i druge u *****.

  2. Sralo Rijeka nije crvei grad, to šta na izbore u Rijeci izlaze valjda samo oni umirovljenici iz partizana šta glasaju za SDP i još poneki građanin je druga stvar.

  3. @ri-hrvat; pomiri se stim, Rijeka je ‘crveni’ grad, bila i nažalost biti će! …a to što više od pedeset posto ‘pučana’ ne izlazi na izbore, samo znači ”da im je dobro” ili nemaju za koga glasati pa misle da od dva zla biraju manje zlo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here