Home Vijesti Kakvo će biti vrijeme za 1. maj?

Kakvo će biti vrijeme za 1. maj?

166
0
pexels jibarofoto 1857732
pexels jibarofoto 1857732

Danas će većina zemlje uživati u sunčanom i iznadprosječno toplom vremenu, posebno poslijepodne, kad će temperature doseći i do 28 Celzijevih stupnjeva u nekim dijelovima zemlje. U unutrašnjosti će vjetar biti slab do umjeren, većinom istočni i jugoistočni, dok će na istoku biti prolazno i jak u drugom dijelu dana. Ujutro uz obalu puhat će burin, a potom će dominirati umjereni jugozapadnjak.

Sutra, na Praznik rada, stiže promjena vremena s kišom, koja će potrajati barem do petka.

Detaljna Prognoza za Danas:

  • Slavonija, Baranja i Srijem: Vedro i vrlo toplo, uz umjeren i jak jugoistočni i istočni vjetar. Najviša temperatura oko 26°C.
  • Središnja Hrvatska: Mnogo sunčanih sati uz uglavnom istočni i jugoistočni vjetar. Ujutro rijetka svježina, a danju vrlo toplo.
  • Zapadna Hrvatska: Ugodno s najvišom temperaturom zraka od 22 do 25°C, većinom sunčano. Povremeno umjeren sjeveroistočni vjetar.
  • Dalmacija: Vedro s lokalnim burinom ujutro, umjeren jugozapadnjak u sredinom dana, te mjestimično jugo prema kraju dana.
  • Krajnji Jug: Bez oblaka, većinom mirno, s povremenim slabim do umjerenim vjetrom s mora tijekom popodneva.

Već sutra očekuje nas postupan porast naoblake i kiša, s promjenjivim vremenom tijekom cijelog vikenda. U unutrašnjosti će vjetar biti slab do umjeren jugoistočni i istočni, dok će na Jadranu biti umjereno i jako jugo, s prolaznim jugozapadnim vjetrom u četvrtak. U petak će na Jadranu prevladavati slab do umjeren jugozapadnjak i sjeverozapadnjak.

Rijeka:

313d5df7 79a4 41d6 be20 c0ede6e8c174
313d5df7 79a4 41d6 be20 c0ede6e8c174

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here