Home Sport Ana: Ja sam skijala, a mozak je bio negdje drugdje

Ana: Ja sam skijala, a mozak je bio negdje drugdje

886
0

Hrvatske slalomske perjanice nakon petog sljemenskog spektakla ponudile su sličnu priču. Previše pogrešaka i loša vidljivost, pogotovo u prvoj vožnji, bili su glavni razlozi koje su navele za neispunjavanje očekivanja javnosti, ali i vlastitih. I dok je Ana nakon prvog laufa proklinjala niz sitnih pogrešaka koje su joj odnijele dragocjene desetinke, nakon druge je vožnje muku mučila s napadajem astme. Iako je izgledalo ozbiljno, Jelušić ga je okarakterizirala normalnim i uobičajenim. Kada je napokon došla do zraka, istaknula je kako 16. mjesto ne može smatrati uspjehom.

– Imam osjećaj kao da danas cijeli dan nije sve išlo kako treba. Na svim ovogodišnjim utrkama imala sam barem jedan dobro odvoženi dio, ali danas je sve bilo loše. Kao da mi je mozak bio negdje drugdje, a ja sam se skijala – rekla je Riječanka.

Osim loše vidljivosti, koja se poboljšala pojavom sunca za vrijeme druge vožnje, Ana nije bila potpuno zadovoljna stazom.

– Iako je bila zaleđena, staza je dosta propadala. Na ravnim dijelovima bilo je solidno, ali na strmini se led dosta raspadao. (jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here