Home Sport Ante Majstorović potpisao za Rijeku: Nisam previše dvoumio!

Ante Majstorović potpisao za Rijeku: Nisam previše dvoumio!

122
0
Ante Majstorovic1
Ante Majstorovic1

Ante Majstorović je novi igrač Rijeke, piše klub na svojim stranicama. Iskusni 30-godišnji branič u svojoj karijeri ima preko 200 utakmica u HNL-u, a s Riječanima je potpisao na dvije godine.

Majstorović je Prvoj HNL debitirao još 2014. u dresu Splita. Dobre igre dovele su ga do Dinama koji ga je 2016./2017. otkupio i proslijedio Lokomotivi na posudbu. Za Lokose je Majstorović odigrao 100 utakmica prije nego je otišao u Osijek.

U Slavoniji se zadržao do siječnja 2021. godine kada jer prodan kineskom Shanghai Portu. Nažalost, u Kini se ubrzo teško ozlijedio i nije uspio pokazati što zna. U ožujku 20223. godine vratio se u HNL, u Istru 1961 za koju je upisao 35 nastupa

– Već nekoliko puta sam bio na pragu Rijeke, evo sad je ponovo stigao poziv i nisam dvoumio. Imam preko 200 utakmica u HNL-u, suvišno je govoriti nešto o Rijeci, bila je lani prva do pred zadnjih par kola što sve govori o ekipi. Kad je stigao poziv nisam se previše dvoumio – rekao je Ante Majstorović za službene stranice kluba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here