Home Vijesti Bernardić i Obersnel se posvađali na Twitteru!

Bernardić i Obersnel se posvađali na Twitteru!

1448
0

Nakon što je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel popodne žestoko kritizirao šefa SDP-a Davora Bernardića na Twitteru, stigao mu je i odgovor. No Bernardićevo oglašavanje samo je pokrenulo lavinu
‘Krajnje je vrijeme da se probudiš i prestaneš sanjati’, poručio je Bernardiću na Twitteru u popodnevnim satima riječki gradonačelnik i bivši šef riječkog SDP-a Vojko Obersnel.

Večeras mu je stigao i odgovor. ‘Da, ja i oko 12000 članica i članova koji su me izabrali s pravom sanjamo još jači i još bolji SDP. Vas nekolicina nam kradete snove i to zbog vaših osobnih i foteljaških interesa. Dokle god budete rušili SDP radi tog interesa stranka će biti vaš taoc i neće rasti’, poručio je Bernardić, također putem Twittera.

Uskoro je dobio odgovor, i to ne samo od Obersnela. ‘Nažalost Bero, SDP neće jačati vašim snovima nego vizijom, radom i povjerenjem birača a to su za tebe i tvoju ekipu nepoznati pojmovi’, odgovorio mu je riječki gradonačelnik.

U raspravu s Bernardićem uključio se i potpredsjednik stranke Peđa Grbin, koji je među prvima prije nekoliko mjeseci žestoko kritizirao šefa SDP-a.

‘Davore, taj @Obi_Rijecki o kojem pričaš već 20 godina od 0 do 24 radi za Rijeku i SDP. Osigurao je da barem u dijelu Hrvatske žive socijaledmokratske vrijednosti slobode i ljudskih prava. Ovih 12.000 clanova koje spominješ te nije izabralo da pljuješ po tome’, stao je u obranu Obersnela Grbin.

Previous articleGdje je nestalo ljeto?
Next article7. susret Vespa kluba Rijeka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here