Home Mozaik Horor u poznatom ljetovalištu: Glumac i glazbenik silovali maloljetnicu, pa su je...

Horor u poznatom ljetovalištu: Glumac i glazbenik silovali maloljetnicu, pa su je natjerali na ovo!

968
0
Photo by Jo Kassis: https://www.pexels.com/photo/people-in-the-sea-beside-beach-5522404/

17-godišnju tinejdžericu silovale su dva Vijetnamca u hotelu na Mallorci, nakon čega je bila prisiljena istuširati se kako bi uklonila dokaze koji bi ih mogli inkriminirati.

17-godišnju britansku tinejdžericu silovala su na Mallorci dva Vijetnamca koji su opisani kao “poznati vijetnamski glumac i glazbenik”. Policiji je rekla da se seksualni napad dogodio u hotelu u Andratku na jugozapadu otoka prošlog vikenda nakon što je upoznala umjetnike u obližnjem restoranu i počela se družiti s njima.

Navodi se da je teta djevojčice alarmirala policiju nakon što ju je kontaktirala njezina sestrična.

Ugledne otočke novine Ultima Hora objavile su da je tinejdžerica policiji rekla da su je muškarci, u dobi od 37 i 42 godine, nakon navodnog silovanja natjerali da se istušira kako bi uklonili dokaze koji bi ih mogli inkriminirati. List je navodne silovatelje opisao kao “glumca i glazbenika s dugom profesionalnom karijerom u zemlji jugoistočne Azije”.

Uhićeni su u neimenovanom hotelu u Andratku u ranim jutarnjim satima u subotu i sada su pušteni uz jamčevinu, ali im je zabranjeno napuštanje Španjolske dok je u tijeku kriminalističko istraživanje. Vjeruje se da je britanska tinejdžerica napustila otok sa svojom obitelji nakon što je ratificirala svoju policijsku izjavu pred istim sucem.

Ultima Hora kaže da su muškarci i djevojka odsjeli u odvojenim hotelima u općini Andratk i ušli u razgovor u obližnjem restoranu prije nego što je ona pristala otići do mjesta gdje je vijetnamski par odsjeo nakon što je s njima bio na plaži.

Nitko od dvojice uhićenih još nije imenovan. Osim što im je zabranjeno napuštanje Španjolske, zatraženo je i da predaju svoje putovnice. Lokalni izvještaji kažu da su odbili odgovarati na pitanja kada su se pojavili pred istražnim sucem ubrzo nakon uhićenja.

Nejasno je jesu li glumac (37) i glazbenik (42) uhićeni zbog navodnog seksualnog napada u hotelu bili na odmoru na Mallorci ili su otputovali na otok na posao.

Previous articlePar snimljen u strastvenom zagrljaju, a onda se on okrenuo: Njegovo lice šokiralo je sve (VIDEO)
Next articleVedrana Rudan: Sreća iz kombija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here