Home Sport Hrgović ostao bez borbe: Parker boksa protiv Kineza

Hrgović ostao bez borbe: Parker boksa protiv Kineza

171
0

Filip Hrgović (31, 17-0) neće se boriti protiv Josepha Parkera (32, 34-3). Hrgović je prozvao Parkera i tražio borbu s njim, ali od toga neće biti ništa. Novozelanđanin Parker će se 8. ožujka u Saudijskoj Arabiji boriti protiv Zhileija Zhanga (40, 26-1-1). Hrgović se borio protiv Kineza Zhanga u kolovozu 2022. te pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. Hrgović je u toj borbi zadao više udaraca, no Zhang smatra da je nepravedno poražen.

Hrgović tako i dalje čeka novog protivnika. Hrvatski boksač ima status obaveznog izazivača za IBF-ov pojas. Joseph Parker i Hrgović su ranije izrazili želju da se međusobno bore na “undercardu” meča između Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua.

Joshua će se susresti s bivšim UFC svjetskim prvakom u teškoj kategoriji 8. ožujka u Saudijskoj Arabiji, uz jaku sporednu postavu, koja će uključivati nekoliko velikih imena.

Parker je za talkSPORT rekao da je dobio naznake da bi mogao biti dio undercarda. Novozelanđanin, koji je šokirao boksački svijet pobjedom protiv Deontaya Wildera u prosincu, pozdravio je mogućnost sljedećih borbi protiv Hrgovića ili Zhileija Zhanga.

“Volio bih se boriti u ožujku. Već su mi dali naznake da postoji mogućnost da se borim na tom događaju u Rijadu. Sva ta imena koja su nam bačena, rekli smo ‘da’ svakom od njih. Svako ime, poput Zhanga, Hrgovića ili bilo koga – što god su rekli, mi smo rekli da”, izjavio je Parker.

Nakon što je vidio ove komentare, Hrgović se oglasio na društvenim mrežama kako bi ponudio odgovor: “Hej, što ima, El Animal ovdje. Čuo sam da se Joseph Parker želi boriti sa mnom u ožujku. Jako sam sretan što to čujem. Spreman sam, prihvaćam tvoju ponudu, Joe, učinimo to. Idemo, dušo. Idemo dolje, idemo na posao. Vidimo se uskoro”, rekao je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here