Home Sport Hrvatska TV ljiga (VIDEO)

Hrvatska TV ljiga (VIDEO)

313
2

Kolektivnom proljevu Dinamovih nogometaša pridružio se sinoć i sportski novinar HTV-a Bruno Kovačević. TV pretplatnici s područja Rijeke i Kvarnera su se zaista nagledali svega na nacionalnoj TV kući ali Kovačević je još jednom uspio podignuti letvicu. U improviziranom TV studiju stadiona Kantrida ugostio je trenera ‘modrih’ Branka Ivankovića i klupskog liječnika s kojima je dramatičnim tonom na rubu suza raspravljao o teškom zdravstvenom stanju pojedinih Dinamovih nogometaša koje je narodskim jezikom rečeno, ‘uhvatila sraćka’ uoči utakmice s Rijekom.

 – Profesore Ivankoviću, objasnite javnosti kako ste zapravo ovime najviše oštećeni vi i vaša ekipa. Imate pregust raspored, kada odigrati zaostalu utakmicu? Kada? – nije se dao utješiti sportski novinar HTV-a.

Ne budi lijen, Bruno je tijekom popodneva i osobno izvršio vizitu u hotelu Millenium te se svojim očima uvjerio u teško zdravstveno stanje ‘modrih’. Javnost je također izviještena i o herojskom činu bez presedana Maria Mandžukića. Naš ‘Mandža’ je zamislite bio spreman stati na vratnice i spasiti Dinamovu stvar, tronutim nas je glasom izvijestio Kovačević:
 – Igrači jedva hodaju, kako ih oporaviti, dolazi li u pitanje i kup utakmica u srijedu? – zapitao se neutješni Bruno koji je pri kraju ‘seanse’ primijetio da se na rubu stola nalazi i samozatajni direktor Rijeke Mario Rubeša.

 Kako ste vi primili tu odluku gospodine Rubeša?

 – Pa nas je sve ovo šokiralo jer smo se dugo pripremali za taj susret. Mislim,  da bi se uvijek trebalo donositi odluke na osnovu liječničke dokumentacije u skladu s pravilima nadležnog tijela, odgovorio je diplomatski pomalo izgubljeni mladi direktor ‘bijelih’.

Ali i vi, naravno, mislite da je Dinamo poduzeo sve ali baš sve da danas zaigra i da je odluka povjerenika opravdana?  – zapitao je Bruno u svom nepristranom stilu.

 – Hm, slegnuo je ramenima Rubeša, a Kovačević odjavio emisiju. (dš)

(Pogledajte VIDEO snimku sporne emisije na web stranicama HRT-a)

Previous articleBilić ljubio brinetu na riječkom autobusnom kolodvoru
Next articleFIAT LUX: Usrali se purgeri

2 COMMENTS

  1. Daj ohladite vise… kao da se je nuklearni napad na Rijeku dogodio. Odgadjanje utakmice je najpravednije, i za Dinamo i za Rijeku, a navijaci, kolko god da jesu zakinuti, vjerujem da zele vidit pravu tekmu Rijeke protiv kompletnog Dinama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here