Home Mozaik Influencerica protestirala jer jer prolaz u avionu preuzak: “Diskriminiraju pretile ljude”

Influencerica protestirala jer jer prolaz u avionu preuzak: “Diskriminiraju pretile ljude”

90
0

Plus size TikTokerica tvrdi da bi zrakoplovne kompanije trebale proširiti prolaze u avionu kako bi mogli primiti veće putnike, nazivajući trenutnu širinu prolaza “diskriminirajućom“.

Žena, koja na platformi objavljuje pod imenom Big Curvy Olivia ovaj tjedan je podijelila video na kojem se vidi kako se muči s prelaženjem kroz zrakoplov United Airlinesa, pri čemu se morala okrenuti na bok dok je prolazila pokraj redova sjedala.

@dudabocao__oficial

A influenciadora plus-sized Big Curvy Olivia criticou as companhias aéreas por não terem aviões com corredores mais acessíveis. A tiktoker publicou um vídeo para mostrar a dificuldade que uma pessoa gorda enfrenta para atravessar o corredor até chegar ao seu assento. “Honestamente, é discriminação que [as companhias aéreas] não possam construir corredores mais largos em aviões em 2023”, desabafou Olivia. #tiktoknoticias #entretênews

♬ som original – Zé Eduardo

“Iskreno, diskriminirajuće je što ne mogu napraviti šire prolaze u zrakoplovima.”, napisala je na snimci koja je imala oko 700.000 pregleda.

The Post se obratio TikTokerici i Unitedu za komentar.

Njezina je objava privukla više od 5000 komentara, a korisnici su se podijelili oko toga kako se nositi s tom situacijom.

“Zato letim poslovnom ili prvom klasom. Nisam tako velik, ali nisam ni malen. Svi su sretni, a ja imam mir!” priznao je jedan korisnik.

“Gledajte, ja sam stvarno velik tip i ne uklapam se ni u neke stvari, ali jednostavno se prilagođavam i prihvaćam to”, izjavio je drugi.

Drugi su kritizirali ženu zbog njezine “odvažne” zapažanja.

“Ako imaš problema s tim, nemoj letjeti”, režao je jedan TikToker.

“Kakva je to diskriminacija?” pitao se drugi.

“Trebali bi biti susretljivi za visoke ljude”, našalio se korisnik.

Neki su korisnici istaknuli da će zrakoplovne tvrtke izgubiti prostor za sjedala ako prošire prolaze.

“Širi prolazi znače manje mjesta. I smanjivali bi profit kako bi se prilagodili super velikima”, napisala je jedna osoba. “To ne bi imalo smisla.”

Previous articleIvana Knoll podigla temperaturu na Instagramu: Objavila fotku koja je raspametila obožavatelje
Next articleU Bakru održana 28. međunarodna veslačka regata pomorskih učilišta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here