Home Sport Italija kreće u posljednji napad, Hrvatska se brani s devet igrača. Gdje...

Italija kreće u posljednji napad, Hrvatska se brani s devet igrača. Gdje je deseti?

239
0
c44436fc 04bc 49fc 9c38 69d4468d2a0f
Screenshot

Hrvatska reprezentacija remizirala je s Italijom 1:1 u zadnjem kolu skupine B Europskog prvenstva. Tako završava na trećem mjestu u grupi s dva osvojena boda i samo u teoriji ima nadu za prolazak u osminu finala. Vodila je Hrvatska od 55. minute golom Luke Modrića, no u osmoj minuti sudačke nadoknade, odnosno u zadnjem napadu na utakmici, Mattia Zaccagni šokirao je momčad Zlatka Dalića i zabio za prolazak Italije.

Hrvatska primila gol u zadnjem napadu

Talijani su zabili doslovno u posljednjem napadu na utakmici. Akciji koja je po Hrvatsku završila fatalno prethodio je prekršaj Ante Budimira nad Alessandrom Bastonijem. Talijanski igrači su odmah izveli taj prekid, a napad je povukao energični stoper Riccardo Calafiori, jedan od najvećih talijanskih heroja.

Razgovor Modrića i Budimira

Za to vrijeme Budimir je još bio na polovici Italije, a Hrvatska se u tom trenutku branila s devetoricom igrača protiv desetorice talijanskih, piše portal Index. Budimirovu faulu prethodila je duga lopta Ivana Perišića, koju Budimir nije uspio primiti. Kamere su neposredno nakon utakmice uhvatile kapetana Modrića u razgovoru s Perišićem i Budimirom.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here