Vijesti

Jovanovića kolege proglasile ‘izdajicom Rijeke’!

Jovanovića kolege proglasile ‘izdajicom Rijeke’!

Željko-Jovanović255Članovi Gradskog odbora SDP-a Rijeke jednoglasno su večeras zaključili da će u subotu glasati protiv isključivanja Slavka Linića iz stranke. Ministar Željko Jovanović koji je bio dovoljno hrabar da se na sastanku ‘riječkog klana’ u usijanoj atmosferi  jedini pojavi s argumentima protiv zaključka Gradskog odbora bijesno je izjurio sa sastanka. Nakon što se posvađao sa Slavkom Linićem, unio mu se u lice optužujući ga da šteti stranci, te uz psovku otišao sa sastanka, javlja Novi list.

‘Nakon što ga je dio članova izvrijeđao da je izdajica Rijeke te mu se još pogrdnijim riječima obratio, on je napao Linića da laže i šteti stranci, te izjurio van, bez izjava novinarima koji su vrebali pred SDP-om’, piše Novi list, dodajući da da je Jovanović otišao nakon što je postalo jasno da bi sjednica mogla završiti možda i fizičkim obračunom.

Midas

View Comments (4)

4 Comments

 1. Robinjero

  June 5, 2014 at 23:55

  Eto što sam vam ja rekal 😀

 2. divljak

  June 6, 2014 at 13:51

  Milanoviću, raspusti županijsku organizaciju i izbaci uljeze iz SDP-a. To ti je šansa da SDP postane prava socijaldemokratska stranka a ne interesna sfera nekolicine

 3. mario

  June 6, 2014 at 14:08

  županiju i grad ne mogu voditi mamine maze koje nikad u životu nisu ozbiljno radile.
  kod vas je to stvar osobnog interesa kao i kod jovanovića dok je riječkom i županijskom sdp-u stalo do rijeke i županije bez obzira sta nekad naprave grešku.
  nas u razvoju koči zagreb preko rodbine u dalmaciji i protiv toga se moramo boriti na pametan način. vi samo umišljate da bi te bili bolji od njih.
  da dođete na vlast ne bi opstali ni jedan mandat..vjerujte mi bolje vam je ovako!
  dok se ne pojave neki ozbiljni ljudi a ne oni koji se tako predstavljaju a u stvari su opasni ne samo za državu nego i za sebe trenutna vlast u zupaniji i rijeci nema alternativu.
  to je bolje i za VAS i za nas ostale!!

 4. fiume

  June 6, 2014 at 17:16

  poznati su izvanredni radni rezultati drugova obersnela i komadine prije ulaska u politiku, a ista selekcija se primjenjuje i na ostale vlasnike partijskih knjižica kojima je to glavna referenca prilikom dobijanja prvog posla u državnoj službi. sto se tice ‘pametnog nacina’ borbe protiv onih koji ‘koce razvoj’, dokazali ste se u zadnjih 25 godina. šteta što to nije primijetilo onih 60.000 riječana koji su u međuvremenu pobjegli glavom bez obzira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Obersnel zadovoljan komunalnim redarima, grad nabavlja kamere za kažnjavanje nepropisnog parkiranja

spMarch 20, 2019

S otuđenim vozilom prouzročio prometnu nesreću

spMarch 20, 2019

FOTO: Znanstveni skup ‘300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom’

spMarch 19, 2019

U parku u Rijeci curicu i dječaka napao nožem, objavljeni detalji

spMarch 19, 2019

28-godišnjak vozio Bmw Zg oznaka i napuhao 2,17 promila!

spMarch 19, 2019

Snježna mećava na Učki

spMarch 18, 2019

Svečanom akademijom obilježeno 300 godina od proglašenja Rijeke slobodnom kraljevskom lukom

spMarch 18, 2019

Vozio ‘alfu’ s 2,11 promila pa udario u teretno vozilo

spMarch 18, 2019

Nakon nereda na utakmici Naprijed – Vinodol uhićena dvojica 19-godišnjaka

spMarch 18, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.