Home Vijesti Jovanovića kolege proglasile ‘izdajicom Rijeke’!

Jovanovića kolege proglasile ‘izdajicom Rijeke’!

3419
4

Željko-Jovanović255Članovi Gradskog odbora SDP-a Rijeke jednoglasno su večeras zaključili da će u subotu glasati protiv isključivanja Slavka Linića iz stranke. Ministar Željko Jovanović koji je bio dovoljno hrabar da se na sastanku ‘riječkog klana’ u usijanoj atmosferi  jedini pojavi s argumentima protiv zaključka Gradskog odbora bijesno je izjurio sa sastanka. Nakon što se posvađao sa Slavkom Linićem, unio mu se u lice optužujući ga da šteti stranci, te uz psovku otišao sa sastanka, javlja Novi list.

‘Nakon što ga je dio članova izvrijeđao da je izdajica Rijeke te mu se još pogrdnijim riječima obratio, on je napao Linića da laže i šteti stranci, te izjurio van, bez izjava novinarima koji su vrebali pred SDP-om’, piše Novi list, dodajući da da je Jovanović otišao nakon što je postalo jasno da bi sjednica mogla završiti možda i fizičkim obračunom.

4 COMMENTS

 1. Milanoviću, raspusti županijsku organizaciju i izbaci uljeze iz SDP-a. To ti je šansa da SDP postane prava socijaldemokratska stranka a ne interesna sfera nekolicine

 2. županiju i grad ne mogu voditi mamine maze koje nikad u životu nisu ozbiljno radile.
  kod vas je to stvar osobnog interesa kao i kod jovanovića dok je riječkom i županijskom sdp-u stalo do rijeke i županije bez obzira sta nekad naprave grešku.
  nas u razvoju koči zagreb preko rodbine u dalmaciji i protiv toga se moramo boriti na pametan način. vi samo umišljate da bi te bili bolji od njih.
  da dođete na vlast ne bi opstali ni jedan mandat..vjerujte mi bolje vam je ovako!
  dok se ne pojave neki ozbiljni ljudi a ne oni koji se tako predstavljaju a u stvari su opasni ne samo za državu nego i za sebe trenutna vlast u zupaniji i rijeci nema alternativu.
  to je bolje i za VAS i za nas ostale!!

 3. poznati su izvanredni radni rezultati drugova obersnela i komadine prije ulaska u politiku, a ista selekcija se primjenjuje i na ostale vlasnike partijskih knjižica kojima je to glavna referenca prilikom dobijanja prvog posla u državnoj službi. sto se tice ‘pametnog nacina’ borbe protiv onih koji ‘koce razvoj’, dokazali ste se u zadnjih 25 godina. šteta što to nije primijetilo onih 60.000 riječana koji su u međuvremenu pobjegli glavom bez obzira.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here