Home Sport Kek: Bolji smo ali to treba pokazati u Budimpešti

Kek: Bolji smo ali to treba pokazati u Budimpešti

1121
0

Optimist sam uoči uzvrata, pokazali smo danas na terenu da smo bolja i kvalitetnija momčad. No, to treba i dokazati u Budimpešti. Bit će malo lakše igrati u uzvratu, otvorit će se više prostora, a prednost od 1:0 u Europi je dobra, kazao je strateg Bijelih, koji utakmicu odmah po završetku ekspresno „arhivira“.

Pred nama je otvaranje HNL-a, Ferencvaroš pomalo ostavljamo sa strane. Čeka nas teška utakmica u Zagrebu, želimo prvenstvo otvoriti pobjedom, zaključio je Kek.

S druge strane, ponovno je u dobrom raspoloženju pred novinare stigao gostujući trener Thomas Doll. Njegova momčad još je dobro i prošla, budući da je na protivničku polovicu došla tek dva puta, ne uputivši niti jedan udarac prema vratima Riječana.

Mislim da smo dobro odigrali protiv jedne uigrane i poletne Rijeke. Najveći problem imali smo kod držanja lopte, koju smo prebrzo gubili. Tempo je bio itekako jači nego u mađarskom prvenstvu, nismo uspjeli zadržati mirnoću. To me najviše smetalo kod igre mojih igrača. Nemam što zamjeriti svojoj momčadi, dali su sve od sebe. Čestitam Rijeci na pobjedi, nakon dominacije u utakmici ona je potpuno zaslužena, rekao je Thomas Doll.(radio rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here