Home Vijesti Komadina se inati Milanoviću: Ne želi biti na SDP-ovoj izbornoj listi!

Komadina se inati Milanoviću: Ne želi biti na SDP-ovoj izbornoj listi!

3723
0

Novi unutarstranački sukobi u SDP-u. Zlatko Komadina, drugi čovjek SDP-a stranačkom šefu je poslao poruku kako neće na listu za Sabor u 8. izbornoj jedinici.

“Vaše pitanje zadire u unutarstranačka pitanja, a unutarstranačka pitanja se rješavaju na stranačkim tijelima. Sve što sam imao reći na tu temu rekao sam svojim kolegama na Županijskom odboru, naravno eventualno i na Predsjedništvu. Znači unutar stranke, stranačka pitanja”, izjavio je Komadina za RTL.

Komadina svoju odluku opravdava Milanovićevim odnos prema ljudima koji mu nisu po volji. Komadina ne podržava politiku koja se unutar stranke provodi u Istri gdje je smijenjena predsjednica Maja Šarić. I to je razlog zbog kojega je kolegama rekao da ne želi u Sabor.

“Prerano je govoriti o tome kako će naše liste izgledati. Mi smo tek u pripremama za izbore, a ja sam uvjeren da će izborna lista u 8. izbornoj jedinici imati najkvalitetnije ljude, a među njih ubrajam sigurno i Zlatka Komadinu”, poručuje Jovanović.

Milanovićev miljenik Jovanović smatra kako njegovo vođenje izbora ne treba ‘dirati’ Komadinu pa spušta loptu.

“Ja smatram da za ovu izbornu jedinicu kombinacija Zlatka Komadine i mene je pobjednička kombinacija”, uvjeren je bivši ministar.

Predsjedništvo stranke o ovoj će temi raspravljati na sjednici koja je zakazana za ponedjeljak.

Previous articleVIDEO/FOTO: Posljedice orkanske bure u Rijeci
Next articleANKETA: Milanović najpopularniji političar u 8. izbornoj jedinici!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here