Home Vijesti Kosor i Jurčić smjestili Milanoviću

Kosor i Jurčić smjestili Milanoviću

2717
3

Velika frka dignula se prvog dana godišnjeg savjetovanja ekonomista u Opatiji, koji organizira Hrvatsko društvo ekonomista. Na skup su, kako su i najavljeni, stigli predsjednik Ivo Josipović, premijerka Jadranka Kosor, brojni oporbeni ekonomisti poput Mate Crkvenca, Branka Grčića bez predsjednika SDP-a Zorana Milanovića iako je bio službeno najavljen. U ime organizatora Ljubo Jurčić najavio je Milanovića kao jednog od govornika iako se ovaj nije pojavio u Grand hotelu Adriatic u Opatiji.


Ljubo i Zoki u doba dok su bili u ljubavi

Jurčićevu asistenciju spremno je iskoristila premijerka Kosor s odmetnutim SDP-ovcem jako dobro surađuje.
– On vjerojatno nije došao u skladu s činjenicom, što je relativno nedavno i sam rekao, da o ekonomiji gotovo ništa ne zna ništa i da ga to ne zanima, ali i zato što nije htio reći stvarni program Kukuriku koalicije, čiji je dio i dovođenje MMF-a, smanjenje plaća, mirovina i svega ostaloga što se može smanjiti, a ja sam pokazala kako možemo racionalno raditi i djelovati u skladu sa Zakonom o fiskalnoj odgovornosti’, rekla je Kosor i dodala da se kampanja Kukuriku koalicije i inače sastoji u tome da Milanović što manje govori.

U SDP-u smatraju kako se radilo o unaprijed dogovorenom igrokazu tvrdeći da se Milanović još prije mjesec dana ispričao da neće moći doći na skup.

Iako se Ljubo Jurčić još ne spominje u predizbornoj koalicijskoj ofenzivi premijerke, koja je jučer potpisala koalicijski sporazum sa Željkom Kerumom, mnogi njegovu listu vide kao rezervnu opciju trenutno vladajuće stranke. Jurčić do danas takvu mogućnost nije demantirao tvrdeći da je spreman koalirati sa svakom strankom koja podrži 5 ključnih točaka njegovog ekonomskog programa. (rd)

3 COMMENTS

 1. Mogu se i Jurčić ( sa svojom isluženiom elitom ) i Jaca Muamerka ( sa svojim super programom) upirati koliko hoće, ali izbore neće dobiti.
  Pao je bunga-bunga Berlusconi, pao je Pahor, past će i Jaca.
  Najteže će joj biiti što će opet iz saborskih klupa morat slušat “roditeljski” od Zmijolikog Zoke i Radimira Ubice

 2. kopiram tuđi komentar da ne gubim vrijeme na blesavoće ::

  Ovo je već postalo smiješno.. Konstantni pokušaji diskreditacije Jurčića i PGS-a..Svaki dan po tekst-dva.. Dajte se počnite baviti vlastitom strankom i afirmativnom kampanjom. Dnevne novine 24 sata su za vas ozbiljan i stručan medij.

  Btw. Novi list 10.11.2011 :
  Ljubo Jurčić, koji na izbore izlazi s Blokom umirovljenici zajedno i PGS-om, izjavio je da mu savez s HDZ-om nije na kraj pameti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here