Home Sport Kvržić optimist, Nizozemce brinu rupe na travnjaku

Kvržić optimist, Nizozemce brinu rupe na travnjaku

1395
0
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr

O europskim utakmicama ne treba trošiti puno riječi. To su sami po sebi veliki suparnici, velike inspiracija svima nama i ne treba veći motiv nego što igramo Europa ligu. Kao i uvijek, pokušavam pružiti svoj maksimum na svakoj utakmici, odigrati najbolje što mogu u službi momčadi i kada se to isplati nitko sretniji od mene. Feyenoord je sigurno jedan od velikana nizozemskog i europskog nogometa, ali mislim da smo došli u situaciju da se na Kantridi i nas nešto pita. – istaknuo je Zoran Kvržić u razgovoru za klupsku brošuru.

Za razliku od nizozemskih navijača koje je fascinirala lokacija stadiona na Kantridi, igrači Feyenoorda nisu bili prezadovoljni s travnjakom na kojem večeras moraju igrati. Nakon jučerašnjeg treninga kritizirali su stanje na terenu.
‘Puno je rupa i izbočina’, rekao je veznjak El Ahmadi, a Elvis Manu je dodao:
‘Loš je travnjak. Razočarani smo, ali moramo se prilagoditi. Takvi tereni i takvi stadioni su dio posla profesionalnog nogometaša. Bit će to fizički i mentalni test za nas. Dolazi i mnogo navijača, bit će to lijepa večer. Rijeka je jak protivnik. Mislim da ljudi nisu svjesni snage Rijeke, ali dobro smo ih proučili. Bit će napeto, no mi želimo prezimiti u Europi i tražit ćemo pozitivan rezultat”, dodao je Manu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here