Home Vijesti Lesar: PGS i Jurčić okupili rezervne desetine HDZ-a

Lesar: PGS i Jurčić okupili rezervne desetine HDZ-a

1363
9

Predsjednik Hrvatskih laburista – Stranke rada Dragutin Lesar izjavio je da ni pod kakvim uvjetima neće koalirati nakon izbora s Kukuriku koalicijom. To nije naš problem nego njihove koalicije. Neka se dogovore među sobom. Oni su tako odlučili, rekao je Lesar na Korzu u Rijeci gdje se družio s građanima.

Podsjetio je da je Radimir Čačić, kojeg je nazvao direktorom Kukuriku koalicije, rekao da će saborsku većinu sastavljati uz pomoć zastupnika nacionalnih manjina ako im bude nedostajalo saborskih mandata. Lesar je izrazio uvjerenje da će i u 8. izbornoj jedinici, kao i u svim ostalima, predstavnici Hrvatskih laburista ući u Sabor.

Odgovarajući na novinarsko pitanje o odnosu snaga među njihovim političkim konkurentima, Lesar je spomenuo Ljubu Jurčića, ocijenivši da je neosporan stručnjak, ali da je oko sebe okupio rezervne desetine HDZ-a, poput Bloka umirovljenici zajedno.

PGS, koalicijski partner Jurčićeve Hrvatske ekonomske inicijative, također dobro surađuje s HDZ-om u dijelu jedinica lokalne samouprave, rekao je. (HRT)

Previous articlePrijavljen za četiri provale
Next articleRadmili Matejčić ulica u Rijeci

9 COMMENTS

 1. Molim Lesara da podvuče da neće koalirati s Kukurikom koalicijom. Tako će dokazati da ono što govori neće napustiti nakon izbora za Sabor. A to je plus za budućnost, koju će birači nagraditi svojom još većom podrškom.

 2. Lesar, prestani lagati jer je to utuživo. Rezervne desetine HDZ-a?? !!

  Čovjek mi mogao misliti da je netko tko se zalaže za prava radnika ok čovjek,
  ali kad se već nekoliko puta ponavljaju ovakve laži
  onda je jasno da je upitna i ta borba za prava radnika.

  Na lokalnoj razini ovisno o ljudima u konkretnoj sredini PGS negdje koalira s SDP-om , negdje s HDZ-om,
  a birači u toj sredini i znaju zašto.

  Lesar nek ostane ko Pale sam na svijetu, nakon ovolikog ponavljanja stalno istih laži,
  više nemam ni malo simpatija za njega.

 3. opaa, pa vi bi utuživali konkurenciju jer vas iritira istina? gruićev (to je ona moralna vertikala koja je nakon odlaska u mirovinu doživjela cudesno izlijecenje zbog koje je kandidat za beatifikaciju kod benedikta) buz je satelitska hdz-ova stranka, a pgs s hdz-om vec koalira i postizborno i predizborno. ajde sad utuži to.

 4. pgs-ovac ante 1 starčević uzeo si je potpuno adekvatan pseudonim dostojan svoje stranke, želi reći; mi u PGS-u nismo daleko od HSP-s

 5. @ante1starcevic Je, znaju birači zašto PGS koalira malo s HDZ-om, malo s SDP-om, iliti ga kako vjetar puše. Glavno da se foteljice osvoje, a što narod misli, manje je važno.

 6. kamenko, kamenko, možda se i to dogodi da pegees kolaira sa nekom čistom strankom prava ili tu negdje…pa to je valjda jedina stranka s kojom pegees nije koalirao…onda bi se moglo reći da je pegees odradio krug oko stranaka (u ovome slučaju nije oko svijeta…)

 7. Što ste se toliko uskokodakali čim se spomene PGS ?

  Da se ne bojite što će narod reći na izborima a ne na ovoj pseudo anketi ??

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here