Home Vijesti Lista za Rijeku i Švorinić predali kandidature: Oslobodi svoj grad! (FOTO/VIDEO)

Lista za Rijeku i Švorinić predali kandidature: Oslobodi svoj grad! (FOTO/VIDEO)

3598
0

Lista za Rijeku je danas u Izbornom povjerenstvu prva predala kandidature za listu za Gradsko vijeće i riječkog gradonačelnika.
– Ovo je početak promjena ali i početak kraja SDP-ovog dugogodišnjeg monopola u našem gradu koji je suodgovoran za 40.000 manje stanovnika, 30.000 manje radnih mjesta i činjenicu da je grad u zadnjih dvadeset godina od sredine 90 posto razvijenije od ostatka zemlje pao na hrvatski prosjek, istaknuo je nositelj liste i kandidat za riječkog gradonačelnika Danko Švorinić koji očekuje značajno jačanje stranke u Gradskom vijeću i drugi krug u izborima za riječkog gradonačelnika.
– Na izbore izlazimo sa sloganom ‘Oslobodi svoj grad’ jer naš grad želimo osloboditi od korupcije, nepotizma, stagnacije, loše vlasti. Želimo osloboditi gradske potencijale, ponovno ujediniti Rijeku sa zaleđem, reindustrijalizirati Rijeku i regiju te živjeti u sredini nulte stope tolerancije prema političkoj i svakoj drugoj korupciji.


foto: z.grzeta

Na drugom mjestu iza Švorinića, na listi za Gradsko vijeće nalazi se kandidat mladih Liste a Rijeku Livio Defranza, slijedi tajnik stranke Predrag Miletić, kandidat za zamjenika gradonačelnika Sandi Basić, poznati riječki glumac Lucio Slama, dopredsjednik Liste za Rijeku Zlatko Moranjak, a na sedmom mjestu je kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Henriet Bilandžić. (rd)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here