Home Sport Mamić: Obersnela izuzetno cijenim, a Jovanović je mali miš!

Mamić: Obersnela izuzetno cijenim, a Jovanović je mali miš!

1137
5

Istup novog ministra Jovanovića je zastrašujuć i njegova komunikacija vrijeđa sve poštene Hrvate koji su se borili za ovu zemlju. Crveni su došli na vlast. SDP ne zanima sport, oni ga sotoniziraju. Još od Račana njihov službeni stav je da ih sport ne interesira. Jovanovića se ne bojim, on je za mene mali miš. Njegova retorika me podsjeća na nacističku propagandne filmove u kojima su Židovi prikazivani kao štakori. On je elementarna nepogoda. Njegovim dolaskom u Upravu Zameta, taj riječki rukometni klub je s vrha ljestvice skliznuo na dno. Rijeka je veličanstven grad, ali ljudi koji ga vode su napravili to da je nestao sa sportske karte, ispalio je Mamić u emisiji Nedjeljom u 2 dotaknuvši se i riječkog gradonačelnika.

– Vojka Obersnela osobno izuzetno cijenim ali i on u intervjuima o stanju u riječkom prvoligašu tvrdi da ne zna kako riješiti problem financiranja kluba. Još od Račana njihov je službeni stav je da ih sport ne interesira, rekao je Mamić


Zdravko Mamić u društvu Svilokosa i Širića

5 COMMENTS

  1. ZA SPORT TREBA ODVAJATI,ALI ZA AMATERSKI .ZA ONE KOJI VOZE SKUPE AUTE I DOBIVAJU TRIDESET TISUČA PLAČU ZA NERADIZ PRORAČUNA GRADA NE TREBA DATI NI LIPE. AKO NE MOGU ŽIVJETI OD GLEDAOCA NEKA MJENJAJU POSAO, NEKA IDU ČISTITI U TREČI MAJ .

  2. Mamić je neobično glup čovjek kad ne shvaća da se vlast promijenila , a da je Jovanović jako sujetan i osvetoljubiv tip

  3. Ali mozda se zaboravlja i cinjenica da tak covjek ima jako jaku podrsku kod onih koji iz sjene vladaju. Otkud mu policijski dosjei? Bi li mi mogli raditi ono sto on radi i proci nekaznjeno? Valjda je i malom djetetu jasno odakle mu sloboda da se ovako ponasa. Na stranu to sto su u velikoj mjeri tome krivi i mediji. Njemu (i takvim likovima) se ne smije posvetiti ni redak novinskog teksta, ni sekunda radio ili televizijskog vremena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here