Mozaik

Manifestacija „4000 svijeća“ održat će se u utorak, 24. srpnja!

Manifestacija „4000 svijeća“ održat će se u utorak, 24. srpnja!

Trsatski kaštel će na radost mnogih ipak zasjati u plamenovima 4000 svijeća, a s obzirom da je riječka kiša poremetila planove za Otvaranje Ljeta na Gradini, manifestacija će se održati u utorak, 24. srpnja.
U suradnji s PC grupom, 4000 svijeća bit će smješteno na svakom kutku kaštela te prostrto površinama prekrasnog parka koji okružuje zidine. Instalacije upotpunjene svijećama, viseći plamenovi te puteljci omeđeni svijećama stvorit će potpuno novu vizualnu koncepciju kaštela koji će dodatno biti oplemenjen ambijentalnom rasvjetom te produkcijskim efektima.
Manifestaciju će obogatiti i glazbeno-scenski program – članice skupine Ri Dance plesnim će koracima sve prisutne dopratiti do Trsatske gradine, a predstavit će se i plesnim koreografijama kojima će obogatiti ovu večer u znaku svjetlosti i plamenova svijeća. U glazbenom dijelu programa nastupit će Martina Majerle uz gitarsku pratnju Maria Šimunovića te će zajedno posjetitelje Trsatske gradine provesti glazbenim svijetom Mediterana izvodeći skladbe od portugalskog fada, preko francuskih šansona te talijanskih, španjolskih i hrvatskih skladbi.
Kaštel nad Rijekom obasjat će plamenovi 4000 svijeća koji će srednjovjekovnim zidinama dati posebnu čar, a u parku ispred kaštela stvoriti bajkovitu atmosferu pod zvjezdanim nebom.
U utorak se ulaz u park za posjetitelje otvara u 21.30 h, a Gradina će svoja vrata otvoriti u 22.00 h. Programski dio započinje u 22.15 h. Za sve posjetitelje ulaz je slobodan.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

„Istria nobilissima“ (Plemenita Istra), veliki uspjeh riječkih umjetnika

spDecember 15, 2018

VIDEO: Time Out o Adventu u Rijeci

spDecember 14, 2018

Zbog kvara na grijanju otkazani programi u HNK Zajc

spDecember 14, 2018

Rijeka Advent: Gdje preko vikenda?

spDecember 13, 2018

Lista za Rijeku: Romolo Venucci zaslužuje gradski muzej

spDecember 13, 2018

‘Ljudi za ljude’: Sandi i Saša u subotu skupljaju slatkiše i poklone za braću bez roditelja!

spDecember 12, 2018

Festival kratkih filmova iz cijelog svijeta na 49. KRAF-u 2018. – Rijeka

spDecember 11, 2018

Noć HNK Rijeka: Rijeka je način života!

spDecember 11, 2018

Festival čokolade oduševio više od 10 tisuća posjetitelja

spDecember 9, 2018

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.