Mozaik

Manifestacija „4000 svijeća“ održat će se u utorak, 24. srpnja!

Manifestacija „4000 svijeća“ održat će se u utorak, 24. srpnja!

Trsatski kaštel će na radost mnogih ipak zasjati u plamenovima 4000 svijeća, a s obzirom da je riječka kiša poremetila planove za Otvaranje Ljeta na Gradini, manifestacija će se održati u utorak, 24. srpnja.
U suradnji s PC grupom, 4000 svijeća bit će smješteno na svakom kutku kaštela te prostrto površinama prekrasnog parka koji okružuje zidine. Instalacije upotpunjene svijećama, viseći plamenovi te puteljci omeđeni svijećama stvorit će potpuno novu vizualnu koncepciju kaštela koji će dodatno biti oplemenjen ambijentalnom rasvjetom te produkcijskim efektima.
Manifestaciju će obogatiti i glazbeno-scenski program – članice skupine Ri Dance plesnim će koracima sve prisutne dopratiti do Trsatske gradine, a predstavit će se i plesnim koreografijama kojima će obogatiti ovu večer u znaku svjetlosti i plamenova svijeća. U glazbenom dijelu programa nastupit će Martina Majerle uz gitarsku pratnju Maria Šimunovića te će zajedno posjetitelje Trsatske gradine provesti glazbenim svijetom Mediterana izvodeći skladbe od portugalskog fada, preko francuskih šansona te talijanskih, španjolskih i hrvatskih skladbi.
Kaštel nad Rijekom obasjat će plamenovi 4000 svijeća koji će srednjovjekovnim zidinama dati posebnu čar, a u parku ispred kaštela stvoriti bajkovitu atmosferu pod zvjezdanim nebom.
U utorak se ulaz u park za posjetitelje otvara u 21.30 h, a Gradina će svoja vrata otvoriti u 22.00 h. Programski dio započinje u 22.15 h. Za sve posjetitelje ulaz je slobodan.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

‘I zvijezde štucaju’: Veliki pljesak publike na premijeri dječjeg ‘Vježbanja života’ (FOTO)

spMarch 22, 2019

Predstavljanje slikovnice ‘Rigo Janči – ljubav kao slatko nadahnuće’ napunilo Guvernerovu palaču

spMarch 22, 2019

Nizom radionica nastavljaju se Dani darovitih učenika

spMarch 21, 2019

FOTO: ‘I zvijezde štucaju’ – predstava o gradu koji je oduvijek prihvaćao razlike

spMarch 20, 2019

(VIDEO)”Rijeka sreće” na Molo longu: Lampionima do glazbala za djecu sa sindromom Down

spMarch 20, 2019

Rijeka sreće – lampionima do glazbala

spMarch 18, 2019

Znanstveni skup 300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom

spMarch 18, 2019

Trgovačka i tekstilna škola u Rijeci najbolja u kategoriji Videorad!

spMarch 15, 2019

Pituri nemaju sjećanja: Punokrvna komedija nobelovca Darija Foa (FOTO)

spMarch 15, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.