Home Mozaik Massimo u Stereu za Valentinovo

Massimo u Stereu za Valentinovo

1000
0

Prošla je godina bila izuzetno aktivna za Massima. Krajem rujna objavio je aktualni studijski album „Sunce se ponovo rađa“ koji se u svim CD dućanima pojavio u dvije verzije: kao standardno CD izdanje sa 11 novih pjesama, te u CD + DVD veziji ograničene naklade koja sadrži 13 pjesama + video snimku koncerta iz Gavelle 2006.

Album je pratila i mini turneja “Sunce se ponovo rađa” koja je započela rasprodanim koncertom baš kod nas u Stereu. Neposredno pred početak koncerta priređeno je i malo iznenađenje za Massima i producenta Ivu Popeskića. Naime, direktor Aquarius Recordsa, gospodin Boris Horvat, uručio im je zlatne ploče za album “Vještina II”. Zlatna ploča je posebno priznanje koje se dodjeljuje glazbenicima čiji su albumi prodani u nakladama višima od 10.000 primjeraka. Ovo je samo još jedna potvrda Massimovog glazbenog umijeća koje je još davno okrunjeno sa 4 uzastopna Porina za najbolju vokalnu izvedbu.

Koncertni niz koji je Massimo započeo u Rijeci nastavljen je nastupima u Zadru, Zagrebu i Splitu. Krajem 2008. godine Massimo je sustavno radio na promociji albuma u regiji (koncerti u Beogradu, Novom sadu, Podgorici…), a od 03. siječnja ga možemo svake subote gledati u HTV-ovu zabavno-glazbenom spektaklu „Evergreen“ gdje pjeva najveće hitove od pedesetih godina do današnjih dana.

Album „Sunce se ponovo rađa“ ostavio je velik pečat prošle godine. Pjesme poput „Ljubav“ i „Indija“ bile su samo uvertira za veliki hit – duet Massima i Nene Belana „Zar više nema nas“ (za pjesmu je po uzoru na film „Reservoir dogs“ snimljen i video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza).

Sve pozitivne emocije i velik uložen trud koji je pratio realizaciju svih ovih projekata daju naznaku da će i predstojeća godina biti u Massimovom znaku. Za početak će Riječani dobiti još jednu priliku da uživaju u Massimovim interpretacijama, i to već u petak 13.02. u Stereo Dvorani.

Previous articleOstavka Nadzornog odbora 3.maja
Next articleŠto smo mi navijači Rijeke skrivili Bogu i Vragu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here