Home Vijesti Nezavisna lista Tome Sparožića i Ladonja potpisale sporazum o suradnji

Nezavisna lista Tome Sparožića i Ladonja potpisale sporazum o suradnji

1291
0

U Omišlju je danas potpisana Izjava o prijateljstvu između Nezavisne liste ‘Povjerenje’ Tome Sparožića i udruge građana Ladonja. Načelnik općine Omišalj Tomo Sparožić izrazio je svoje zadovoljstvo umrežavanjem nezavisnih lista na području Istre i Kvarnera koje umjesto zaštite stranačkih interesa rade na zaštiti interesa sredina u kojima djeluju.
– Umjesto negativne kadrovske selekcije i nesposobnih stranačkih kadrova u politici koji ne donose novu vrijednost, nudimo i ponudit ćemo građanima nove ideje i mlade sposobne stručne ljude.
Sparožić se založio i za decentralizaciju zemlje na svim razinama te pozdravio predstavnike Akcije mladih i Liste za Rijeku sa kojima njegova nezavisna lista želi uspostaviti čvrstu suradnju.

andjelomattich
Anđelo Mattich (Ladonja)

Sporazum je u ime Ladonje i njezinog predsjednika Plinija Cuccurina potpisao načelnik općine Višnjan Anđelo Mattich istaknuvši konkretne pomake u mjestima gdje je Ladonja na vlasti i predstavivši programe objedinjene nabave i zajedničkog osiguranja u općinama Tinjan, Višnjan, Medulin i Bale kojima su ostvarene velike uštede po općinske proračune.

Nakon potpisivanja sporazuma upriličeno je i druženje s građanima na tradicionalnoj Šparožvijadi na Velom vrhu između Omišlja i Njivica. (rd)

Previous articlePorinut ‘Bella Desgagnes’
Next articleSRP: Nismo za ‘prošli sustav’ nego za socijalizam i samoupravljanje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here