Home Najnovije Novi direktor Zračne luke kućni prijatelj Turine-Đurić pod kaznenom prijavom?

Novi direktor Zračne luke kućni prijatelj Turine-Đurić pod kaznenom prijavom?

2298
4

Dosadašnji direktor Zračne luke Rijeka Mladen Pasarić smijenjen je Odlukom Skupštine Zračne luke Rijeka, a na njegovo je mjesto imenovan Tomislav Palalić, nekadašnji rukovoditelj prometno-tehničkog sektora na riječkom aerodromu. Skupština, kojom je predsjedao ministar Siniša Hajdaš Dončić, odbila je Pasarićevo izvješće o poslovanju i njegov Plan razvoja riječke luke te ga smijenila bog lošeg poslovanja Zračne luke Rijeka, prenosi Novi list.

Novi direktor Tomislav Palalić medijima je postao zanimljiv prije mjesec dana kada su zaposlenici aerodroma poslali priopćenje medijima u kojem su optužili bivšu zamjenicu župana i sadašnju zastupnicu u Saboru Nadu Turinu-Đurić (HNS) da za direktora Zračne luke nameće kućnog prijatelja Tomislava Palalića. U priopćenju za medije tada su naveli da je Palalić dobio otkaz zbog niza povreda radnog odnosa te da se protiv njega vodi sudski spor i da je podignuta kaznena prijava.

Prozvana Turina-Đurić tada je tvrdila da je riječ o objedi i da s kadroviranjem u Zračnoj luci nema nikakve veze. “O imenovanju direktora odlučuje Skupština nakon natječaja, za kojeg ne znam niti je li raspisan”, izjavila je tada Turina-Đurić za Radio Rijeku. (sp)

4 COMMENTS

  1. Ni jedna tvrdnja iz naslova nema nikakvog uporišta u stvarnosti. Ali glavno da se piše.

  2. Ajde ti lijepo svima pojasni onda što je istina. I molim te da iza toga staneš svojim imenom i prezimenom. LOL

  3. Teret dokazivanja je na onome koji ovako neprovjerene informacije objavljuje, a ne na meni. To sto su stavili upitnik ne mijenja puno na stvari. Lako je provjeriti da je kaznena prijava odbacena. A o prvom djelu je bespredmetno. Rijeka je jako mali grad i zna se tko je ciji prijatelj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here