Home Najnovije Otvaranje sezone letenja u Zračnoj luci Rijeka

Otvaranje sezone letenja u Zračnoj luci Rijeka

1049
0

Sezona letenja ove godine otvara se 15.04. na najbolji mogući način i to prvim letom zračnog prijevoznika Ryanair. Avioni Ryanair-a po prvi put povezuju Zračnu luku Rijeka i Kvarner s Londonom i Stockholmom. Pored Ryanair-a Zračna luka Rijeka imat će redovne linije od zračnih prijevoznika Croatia Airlines, Air Berlin i VIP Wings s destinacijama London, Köln, Stuttgart, Košice, Düsseldorf, Münster/Osnabrück.

Radi značaja navedenih zračnih prijevoznika za destinaciju Kvarnera i omogućavanja bolje povezanosti sa Zračnom lukom Rijeka, Grad Opatija i Grad Rijeka s Turističkom zajednicom grada Opatije i Turističkom zajednicom grada Rijeke osigurali su autobusne transfere za putnike. Transferi će biti osigu­rani po prvi put iz Opatije sa Slatine, te Jelačićevog trga iz Rijeke. Transferi se realiziraju od strane KD „Autotrolej“ d.o.o. po izuzetno povoljnim cijenama po pravcu od 50,00 kn iz Opatije i 40,00 kn iz Rijeke.

Svjetski poznati low-cost prijevoznik Ryanair od ove godine napokon povezuje Kvarner s Velikom Britani­jom i Švedskom. U 2011. godini dogovoreno je medijsko oglašavanje na mrežnim stranicama prijevoznika s naglaskom na tržištima Velike Britanije i Švedske budući su dogovoreni letovi za London Stanstead i Stockholm Skavsta.

Time ove godine Kvarner ulazi u mrežu Ryanaira što se očekuje da će rezultirati povećanjem prometa zračne luke, ali i očekivani rast dolazaka gostiju sa značajnog tržišta Velike Britanije i Švedske. Letovi Ryanaira iz Londona i Stockholma odvijat će se dvaput tjedno i to ponedjeljkom i petkom što omoguća­va razne duljine boravka gostiju. Pored navedenog otvaraju se mogućnosti jeftinijeg letenja domaćih put­nika u destinacije po izuzetno povoljnim cijenama počevši već od 7€ po putniku. Karte za Ryanair mogu se kupit isključivo na mrežnim stranicama prijevoznika www.ryanair.com.

Previous articlePraizvedba opere ‘Šuma Striborova’
Next articleLjubičić u osmini finala

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here