Home Mozaik Ovo je prava istina o Nikolini Pišek i Vidoju Ristoviću: Scene koje...

Ovo je prava istina o Nikolini Pišek i Vidoju Ristoviću: Scene koje su prethodile smrti, sve se preokrenulo!

403
0

Vidoje Ristović, povjesničar umjetnosti, iznenada je preminuo u 44. godini života, a za sobom je ostavio neutješnu suprugu Nikolinu Pišek i dvije kćeri koje je dobio iz dva braka.

Nikolina je prijašnjih godina često pričala o svom dragom i njihovoj obitelji, a jednom prilikom je istaknula da je Vidoje muškarac kojeg je najviše voljela.

– Vidoje ima povjerenja u mene i može mi davati sugestije oko aranžmana, ali nema pravo utjecati na situacije. Vrlo sam praktična i prostor mora biti funkcionalan, a onda estetika pređe s funkcije koja mu je potpuno strana. Ja sam čuvar ognjišta, domaćica, a on je taj koji voli praviti nered od onoga što je nekada bila dobra dinamika. Vidoje preferira izlaske i neuredne situacije koje moram kontrolirati kako ne bi došlo do potpune anarhije – rekla je Nikolina Pišek za hrvatsku “Gloriju”, dok je na zanimljiv način progovorila o vjenčanju.

– Nikada, kao većina djevojaka ili žena, nisam sanjala da zamišljam svoje vjenčanje. Iskreno, brak mi nikad nije bio na pameti. Nisam se time opterećivala, postigla sam sve što sam htjela, pa sam to postigla i u majčinstvu. Čak sam se osjećala malo krivom što nisam zamislila svoje vjenčanje. Sve što sam znala je da se nikad ne bih mogla udati za muškarca od kojeg sam bila dominantnija. Tako da o braku nisam ni razmišljao, sve do trenutka kad sam upoznala Vidoja. Jer ono što imam s njim emotivnije je i jače od svega prije. Tek sada mogu reći da doživljavam ljubav u punom smislu te riječi. Što najviše cijenim kod njega? Da je pravi, autentičan čovjek, vrsta za koju sam mislila da stvarno više ne postoji – rekla je Nikolina za “Jutarnji list” 2013. godine.

Inače, Nikolina i Vidoje planirali su se preseliti iz Srbije u Hrvatsku neposredno prije tragedije koja se dogodila.

Kako javljaju lokalni mediji, tamo su vilu kupili na kredit.

Kako kaže izvor “Kurira”, riječ je o dva kredita od po 400 tisuća eura, odnosno ukupno 800 tisuća eura, za koje su stavili hipoteke.

Imovina je ukupno vrijedila milijun i pol eura, što znači da su preostalih 700 tisuća eura platili u gotovini.

Nikolina kao vlasnica kuće sada mora otplaćivati ​​rate kredita, koje su svakako visoke, a ta kuća očito neće biti predmet diobe imovine jer nije bila u vlasništvu Vidoja.

Previous articleTomić zadovoljan, Zekić ljut!
Next articleVIDEO: Još jednom penal i opet Livaja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here