Home Najnovije Policija i HNS izdali priopćenje uoči Hrvatske i Danske: Evo što je...

Policija i HNS izdali priopćenje uoči Hrvatske i Danske: Evo što je sve zabranjeno!

117
0

Hrvatska reprezentacija danas od 20:45 na Maksimiru protiv Danske igra susret 5. kola skupine 1 A Lige nacija. Momčad Zlatka Dalića je na drugom mjestu skupine s dva boda manje od vodeće Danske, koju je pobijedila u Kopenhagenu 1:0 prije tri mjeseca. HNS i policija su pred utakmicu izdali priopćenje za navijače.

U priopćenju su napisali:

Na dan utakmice, u četvrtak, 22. rujna, od 6 do 24 sata privremeno se za promet zatvara:

– parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir, – parkiralište nekadašnje tržnice Borongaj,

– poligon za obuku vozača Borongaj, – parkiralište kod bazena Svetice, – parkiralište od spomenika Bacača diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir,

– Ulica Divka Budaka od nekadašnje tržnice Borongaj do bazena Svetice, – Hitrecova ulica i parkiralište na Hitrecovoj ulici i

– zapadno parkiralište Ekonomskog fakulteta te Trg J. F. Kennedyja.

Istoga dana, od 18 do 24 sata privremeno se za promet zatvara:
– krajnja desna prometna traka zapadnog kolnika Avenije Gojka Šuška od raskrižja Ulice Štefanovec do raskrižja s Maksimirskom cestom.

Posjetitelji svoja vozila neće moći parkirati oko stadiona i u široj zoni oko stadiona. Vozila koja su na dan održavanja nogometne utakmice zaustavljena ili parkirana na mjestima gdje je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje, bit će izmještena, a vlasnici sankcionirani.

Dodatne mjere:
Preporučujemo posjetiteljima da za dolazak na stadion koriste javni prijevoz i krenu ranije, a kako se u prometu ne bi stvarale gužve i zastoji.

– Ulazi na stadion su otvoreni od 18:45 sati.

– Posjetitelji, uz kupljenu ulaznicu, moraju imati identifikacijsku ispravu s fotografijom (osobna iskaznica, putovnica ili vozačka dozvola) temeljem koje će se prije ulaska provjeriti njihov identitet.

– Nakon ulaska na stadion i tijekom javnog okupljanja posjetitelji mogu sjediti isključivo na mjestu koje je određeno na ulaznici te ne mogu biti u prostorima koji nisu predviđeni za gledatelje.

– Na tribine posjetitelji ne mogu unijeti kišobrane, velike torbe i ruksake, boce, upaljače, kovanice i druge predmete pogodne za ozljeđivanje ili izazivanje požara.

Previous articleMarin Blažević smijenjen dvotrećinskom većinom!
Next articleKramarićev klub postao prvi koji će bojkotirati SP u Kataru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here