Home Najnovije Predsjednik Hajduka ogorčen zbog rasporeda u hnl-u: ‘to nije normalno što nam...

Predsjednik Hajduka ogorčen zbog rasporeda u hnl-u: ‘to nije normalno što nam rade!‘

100
0

Preko dva sata trajao je razgovor Lukše Jakobušića sa splitskim novinarima. Nikoličius, Ivan Leko, zimski prijelazni rok, nadolazeći prijelazni rok, transfer politika, zadovoljstvo pojačanjima, suđenje, juniori, klupski projekti, očekivanja… Nema o čemu predsjednik Hajduka nije govorio, a među temama se našla i ona o rasporedu SuperSport HNL-a, za koju je Jakobušić imao štošta prigovoriti.

– Stalno nas stavljaju da igramo nedjeljom zadnju utakmicu da bismo povećali gledanost HNL-a. Ne igramo petkom, subotom nas stave svaku desetu da se ne bismo žalili… Nije normalno što nam rade! Navijači nam se kasno vraćaju kući. I mi s njima – poručio je predsjednik Hajduka.

Bilo je to na samom kraju razgovora, a prethodno su ga, govoreći o navijačima, novinari pitali o prihodu od fan shopa i dresova.

– To je poslovna tajna. Nema potrebe o tome. Lako je to izračunati. Imamo veće troškove jer imamo svoje zaposlenike, ali imamo svoju robu. Imamo još godinu dana s Macronom. Ili ćemo produžiti ili nećemo. Vidjet ćemo. Možda nekoga iritira zašto igramo u zlatnom. Moraš imati sve različito, a većina igra u plavom. Uvijek gledamo igrati u bijelo-plavim, to je domaćinski. Crveni-plavi nam dolje ima sve plavo.”

Previous article19-godišnja transrodna djevojka u natjecanju za Miss Njemačke: “Vidim sebe u finalu”
Next articleGarcia o Ercegovom incidentu: Provocirali su ga od prve minute. Izgubio je živce

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here