Kolumne

PRESSING: Komadina gubi i Županiju

PRESSING: Komadina gubi i Županiju
komadinaobijovanovic

Piše: Giancarlo KRAVAR

Nezajažljive ambicije župana PGŽ Zlatka Komadine da postane predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske, pa i hrvatski premijer, obile su mu se o glavu. Ne samo da nije izabran za šefa SDP-a, već Zoran Milanović priprema konačni obračun s Komadinom i njegovim ljudima.

Zoran je Komadina svojim nepromišljenim postupcima doveo u pitanje ponovni dolazak SDP-a na vlast. Iako bi lijeva opcija bila bolja za Hrvatsku. Kao prvo, Komadina je izgubio u Rijeci. Hrvatska demokratska zajednica je tajno kupila Novi list, tako da će se slika javnosti u Rijeci znatno promijeniti. Mr.sc. Vojko Obersnel je pobijedio Komadinu.

Obi je oduvijek bio za Milanovića, baš kao i Željko Jovanović. Jovanović je najpopularniji političar u PGŽ. On je i osvojio najviše glasova na izborima za hrvatski sabor. U SDP-u se može očekivati da će doći do elegantnog micanja kadrova. Komadina će najvjerojatnije ostati župan, ali bez nekog većeg utjecaja. A pogotovo neće imati utjecaj na novine. I to je dobro za demokraciju u Rijeci i PGŽ. Obersnel i Željko Jovanović pobjednička su kombinacija za Rijeku.

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Rijeka danas

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kolumne

Koliko je djecu uopće briga za vašu seksualnu orijentaciju?

spNovember 26, 2018

Kuljiš: Festival uhljeba i zloslutna grmljavina s Pantovčaka

spNovember 1, 2018

KOMENTAR: Spaljeni ili liječeni

spOctober 19, 2018

Denis Kuljiš: Milijan ustaje iz mrtvih?

spOctober 19, 2018

Svi Vasini i Komadinini ljudi!

spOctober 5, 2018

Denis Kuljiš: Tko će priopćiti Vladi? Sljedeći je Brodosplit…

adminSeptember 19, 2018

KOMENTAR: Mali vs. Veliki socijalistički lopovi!

spSeptember 15, 2018

Reagiranje: Danko Končar oštro odbacuje tvrdnje iz teksta ‘Potpomognuto samoubojstvo brodogradnje’

spSeptember 14, 2018

Kruha i jogurta, daj nam danas

spSeptember 13, 2018

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.